Jacek K Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Spit „prawie” skończony. Jak to zwykle u mnie bywa jeszcze będę się na niego gapił dwa tygodnie i coś mu tam podmaluję. Kilka szybkich fotek (może jutro jakiś plener-zobaczymy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Cóż Jacku po prostu piękny - widzę że dalej trzymasz skalę 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Model CUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 22 Lutego 2015 Autor Share Napisano 22 Lutego 2015 Dziś kilka fotek z pleneru: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Dla mnie bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Lutego 2015 Share Napisano 22 Lutego 2015 Wygląda jak prawdziwy. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Lutego 2015 Share Napisano 23 Lutego 2015 Bardzo mi się podoba wykonanie, gratulacje! Pomarudzę tylko jeśli idzie o oznakowanie. Co prawda nie mam nic przeciwko Johnniemu Johnsonowi, ale temat dość oklepany, poza tym zawsze miłe sercu jest zobaczenie Spitfire'a z szachownicą... Tym bardziej, że sporo się ostatnio pokazało ciekawych i oryginalnych kalkomanii do polskich Spitfire, także w skali 1/32. Przy okazji oryginał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Szczegółowość i malowanie; marzenie takiego sklejacza jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 24 Lutego 2015 Autor Share Napisano 24 Lutego 2015 Wielkie dzięki wszystkim.Marku ty chyba nie musisz tak narzekać-widziałem Twojego Mustanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi