panDespota Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Przedstawiam kolejną maszynę z mojego Black Fridayowego wątku. Link do warsztatu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=61629 Samolot w malowaniu No. 144 Squadron. Wielkie podziękowania dla wszystkich którzy pomogli przy budowie modelu. Zapraszam do galerii i dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Bardzo ładny. Racja, bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 No i fajnie wyszło Super że mogłem pomóc. Gdzie i kiedy będzie można zobaczyć go na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Super. Bardzo mi się podoba, szczególnie brudzenie. Jest subtelne a zarazem wyraziste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Piekny !!!! Chyba sobie takiego kupie i zlepie, bo bardzo mi się Twój model podoba. Bardzo fajny detal, i świetne malowanko. Zdjęcia też w dechę ~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 16 Września 2018 Autor Share Napisano 16 Września 2018 Miło słyszeć, że się podoba. No i fajnie wyszło Super że mogłem pomóc. Gdzie i kiedy będzie można zobaczyć go na żywo? Kalki siadły super. Do trójki przeszczepiłem ogonek od siódemki i wyszło idealnie. Nie wiem jak bym sobie bez nich poradził A co do modelu to raczej za półkę gabloty nie wyleci Piekny !!!! Chyba sobie takiego kupie i zlepie, bo bardzo mi się Twój model podoba. Bardzo fajny detal, i świetne malowanko. Zdjęcia też w dechę ~! Kupuj kupuj. To mój pierwszy kontakt z Airfixem, różnych opinii się o ich modelach naczytałem, ale ten szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 Nie rób jaj z pogrzebu. Toż to grzech nie pokazać go publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi