Gościu Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Cześć. Skończyłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 No bez kitu, ja dałem się nabrać, że to Achilles.. Świetna robota -jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Jak zwykle: PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Witam! Jak zwykle. Ochów i achów za mało co by mój zachwyt wyrazić! Szkoda że schowałeś go w tym wykopie. Podwozia nie widać, a to chyba jeden z najważniejszych i najbardziej charakterystycznych elementów tego zestawu. Ale to tylko moje subiektywne odczucie. Poza tym jest super i chyba czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Przedni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Co do samego pojazdu, to już wcześniej się wypowiadałem, więc nie będę się powtarzał. A reszta? Cóż, standard. Figurki wykonane świetnie z resztą tak samo jak teren. Na całe szczęście nie brakuje Ci pomysłów na dioramki i przez to każda praca jest inna. Jeszcze co do podstawki to świetny pomysł z rdzą na rogach, wygląda to naprawdę oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Marca 2011 Autor Share Napisano 3 Marca 2011 Dzięki. p.s. układów jezdnych kotów są setki na forach, jak niby wstawić czołg do okopu nie zasłaniając kół ? . W/g mnie to mogłem go jeszcze głębiej schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Rafał świetny model i świetne wykonanie. A czemu to cię nie było w tym roku w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Ja już nie mam do Ciebie siły... Z każdym projektem widać, że modelarstwo jest esencją Twojego życia. Robisz fantastyczne rzeczy.Ty chyba jesteś jakimś Jedi'em albo kimś w tym stylu... Chciałbym kiedyś zobaczyć wykonaną przez Ciebie scenkę z walk naszej Brygady Spadochronowej Sosabowskiego i jakiegoś amerykańskiego desantu na Pacyfiku. Jestem pewien, że było by na co popatrzeć i na pewno przez pewien czas nie wstawałbym z podłogi. Gratuluję (po raz kolejny) i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Marca 2011 Autor Share Napisano 4 Marca 2011 Dzięki. Zbysiu, postanowiłem zobaczyć jak to koledzy modelarze zza granicy klepią plastik, a przy okazji podreptać po Pradze. Ja zadowolony ponieważ: Żona także, gdyż w tym pięknym mieście nie była nigdy. Kornik, nieco mi zawróciło w głowie, fakt. Zimą bardziej, bo powędkować ni postrącać puszek nie mogę. Są 2 miejsca, przy których mnie można złapać - gdzieś nad jeziorem bądź przy stole modelarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Witam! Szkoda że schowałeś go w tym wykopie Sorry! Czepiam się. To z zazdrości i z zawiści, kierowany prymitywnym instynktem .... Jednym słowem jest Git! Praga, ładne miasto i "diplomy" też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Ogladalem kilka Twoich innych prac i jedyne co moge powiedziec to ze sa swietne i maja klimat. Pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Rafo ma Wielką Pardubicką Serdeczne gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Dzięki. marioba i Ty Brutusie ? To jest nas już dwóch, bo ja też z zawiścią, zazdrością, modeluję ! Gulus, dziękuję. Już nie ganiałem za organizatorami - byłem tak padnięty, że nie miałem na to sił. Tak, czy siak pamiątka zostanie( zawsze będzie można się uśmiechnąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Marca 2011 Share Napisano 11 Marca 2011 Jak zwykle świetna praca. Chętnie oglądam Twoje dzieła. Uświadamiają mi, ile się jeszcze muszę nauczyć w modelarstwie. Twój poziom mnie powala. Najlepsze są figurki . Zrobić dobrego figuranta, to jest naprawdę duża sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi