Panzer4 Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Zupełnie zapomniałem wrzucić tutaj na forum... Sam nie wiem czemu. Nadrabiam więc zaległości. Model bardzo przyjemny w montażu. Z dodatków tylko lufa RB Models. Innych po prostu nie ma. Malowanie fikcyjne - czyli jak wyobrażam sobie tego potwora w fabryce Henschel tuz przed pierwszymi próbami. O modelu i jego budowie szerzej pisałem w listopadowym numerze "Super Modelu", dlatego tutaj rozpisywał się nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 O modelu i jego budowie szerzej pisałem w listopadowym numerze "Super Modelu", dlatego tutaj rozpisywał się nie będę. A ja swój podziw wyraziłem przy lekturze "Super Modelu" . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 A ja nie bo nie czytałem, ale tutaj napisze że mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Bardzo ładne cacuszko. A przy okazji - z czego robiłeś plandekę? Folia alu czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2012 Dzięki za komentarze i miłe słowa. Plandekę wykonałem z blaszki ołowianej 0,2mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Świetny model czuje się klimat tamtych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 I mnie się podoba W szczególności przypadły mi do gustu plandeka, jarzmo oraz oznaczenia. W jaki sposób uzyskałeś efekt pisania kredą? Co do całości, to myślę, że przydałby się jakiś mechanik, bo jakoś tak pusto się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2012 Kreda to... kreda Kupiłem taką w kredce w sklepie dla plastyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Ja również podziwiałem ten model na łamach Super Modelu. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi