kapral Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Witam. Prezentuję model GMC z armatą Boforsa 40mm. Model wykonany jako standard (bez dodatków). Sam model super "sklejalny", bez grama szpachli. Zapraszam do galerii. I to by było na tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Se wolni francuzi postrzelali pojazd oddaje klimat , ani jednej pustej łuski prawdziwe żabojady . A co do modelu ślicznie też tak chcę .... i robić zdjęcia też tak chcę . Jaki sprzęt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Fajnie zrobiona maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Gratuluję - bardzo sympatyczny model! Bardzo realistyczne brudzenie i uszkodzenia lakieru... Mam wrażenie, że trzeba poprawić lusterko, obróbkę i malowanie pocisków. Piszesz, że to model z pudełka- zyskałby bardziej, gdybyś wymienił linkę na wyciągarce. Jakaś "kosmata" jest teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Ciekawy model, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hary Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Rewelka , dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 19 Maja 2012 Share Napisano 19 Maja 2012 Orginalne samo w sobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Dziękuję za cenne uwagi. Niektóre rzeczy można zobaczyć dopiero na takich zbliżeniach. Coś nie coś poprawię. P.S. Od czcionki comic sans, wolę segoe script. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 20 Maja 2012 Autor Share Napisano 20 Maja 2012 Głupio tak post pod postem, ale trudno. Poprawki naniesione. Linka wymieniona na stalówkę, pociski poprawione również. Mam nadzieję, że to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Ciekawy i bardzo ładnie wykonany pojazd . Bardzo mi się podoba realistyczne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Witam! Dla mnie, wykonanie tego modelu to rewelacja! Nawet przed poprawkami, które są mało istotne... Przede wszystkim, to pojazd jest zmęczony i pobrudzony tak jak lubię. Sam tak chciałbym wykańczać modele.... Jednym słowem: Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Świetny. I pomysł i wykonanie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Sorry, ze odkopuję stary temat, ale obiecałem, że dorobię podstawkę. Trochę minęło, ale w końcu podstawka gotowa. Sprężyłem się i w dwa popołudnia machnąłem takie coś. Zobaczcie sami: A tak się prezentuje teraz pojazd na podstawce: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Po prostu REWELACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Rewelacja, lubię jak się dużo dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 REWELACJA chylę czoła nad wykonaniem PIĘKNY A podstawka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekda Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Nie no super tylko lewe tylne światełko ci się przekręciło - to już chyba nie do odkręcenia. Model fajnie ubrudzony i podstawka też seperaśna. Teraz tylko brakuje OBYWATELI WOJSKOWYCH . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Świetny modelik efektowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 Nie no super tylko lewe tylne światełko ci się przekręciło Nie mnie kolego się przekręciło, tylko im, onym, znaczy się tym francuzom (wolnym). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi