Przemo1CK Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Czołem Tym razem pierwszy mój Sherman w barwach amerykańskich. Dorobiłem trał T1E1 z plastiku. Troszkę zabawy było przy budowie: Pomalowany zestawem AK: Olive Drab set.. Pozdrawiam Przemo Cytuj
fenek Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Ten trał rewelka i sam sherman super Edytowane 6 Lutego 2013 przez Gość Cytuj
KAMIL90 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Fajny jest - takiego jeszcze nie widziałem i podoba mi się , ale mam pytanie jak oceniasz zestaw AK: Olive Drab set. i czy warto w niego zainwestować Cytuj
Przemo1CK Napisano 5 Lutego 2013 Autor Napisano 5 Lutego 2013 Pierwszy raz malowałem Olive Drabem z AK. Kolorystycznie mi się bardzo podoba, mam prawie wszystkie te zestawy i na razie najlepszy 4BO do ruskich. Ten powiedzmy na drugim miejscu. Chemikiem nie jestem, ale na moje oko struktura się zmieniła. Po pomalowaniu taki niemal błyszczący jest. Świetnie dzięki temu współpracuje z pigmentami, natomiast problemy miałem z olejami. Zdarzyło mi się, że ścierając olej przetarła się farba do poziomu dwóch tonów pod spodem. Także jest bardzo delikatna ( stosowałem 3 warstwy sido ) i długo schnie według mnie. Jak nie malowałeś nimi jeszcze, to ciężko się wprawić. Cytuj
Lipstein Napisano 6 Lutego 2013 Napisano 6 Lutego 2013 Ekstraklasa, tyle... Nieeee, superekstraklasa Cytuj
marioba Napisano 16 Lutego 2013 Napisano 16 Lutego 2013 No i PKP Panie Przemo! Model podoba mi się... Cytuj
GrzesiekW Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Mógł byś nakręcić sbs o cieniowaniu ? . Wygląda super jak zawsze . Cytuj
Przemo1CK Napisano 20 Lutego 2013 Autor Napisano 20 Lutego 2013 Dzięki Panowie GrześkuW zrobi się mam nadzieję na dniach. Prosta robota to jest, łatwo pokazać. Pozdrawiam Przemo Cytuj
Tremac Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 No to czekamy. Model jak zwykle pierwsza klasa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi