slawekmalysek Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Witam Przedstawiam efekt ostanich paru miesięcy Model to leciwa już Italka wzbogacona dwoma zestawami abera (podstawowy+platforma), gąsienicami friul, własną radosną "tfurczością", koła napędowe, burty itd. oraz działem Pak 40 AFV uzupełnionym aberem oraz hamulcem RB. Zbyt późno zauważyłem że w trakcie robienia zdjęc obsunęły się friule. pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Takie "bicia" mnie nie przekonywują, ale jestem w mniejszości Kolor też mi się nie podoba, jakoś za żółto, dla zróżnicowania pak mógłby mieć inny odcień. Ale dzięki wkładowi pracy i dodatków model na wysokim poziomie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Tu akurat się z Sebą zgodzę ze obicia troszkę za wielkie. Ale całość mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Świetna praca gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Model znakomicie wyglądany, ale kolor za żółty moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Witam! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Pomimo tego, że żółty jest za żółty, pojazd zrzucił mnie z krzesełka! Co do obić. Zawsze jest ich albo za dużo, albo za mało, albo wyglądają jak poobijany emaliowany garnek. Mi akurat obicia na tym modelu pasują. Poza tym każdy lepi i maluje, tak jak widzi i czuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Model bardzo fajny, budowę podziwiałem na innym forum. A co do malowania to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Cytryna!!! moje pierwsze skojarzenie aż oczy zabolały od żółci ale pojazd podoba się jeszcze jakby małe zacieki od tych odprysków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 znowu Niemiec... ale bardzo fajny. Faktycznie może trochę za 'słonecznikowy' ale bardzo dobry. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 1 Marca 2013 Autor Share Napisano 1 Marca 2013 dzięki koledzy... fakt na zdjęciach wyszedł inaczej niż w rzeczywistości ale kiepski ze mnie fotograf Gerd nastepne będą ruskie m.in. ISU-122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Bez przesady, te zdjęcia nie są dziełem przypadku tylko efektem świadomego działania... to kolor jest do co nie zmienia faktu, że praca jest bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 A mnie się podoba i to w całości pomijając rewelacyjną budowę i waloryzację , kolor też mi się podoba to że jest niestandardowy i nietuzinkowy nie czyni go złym lecz ciekawym i wyjątkowym . pozatym brudzenie też przypadło mi do gustu ,choć jest dalekie od moich upodobań. a zdjęcia sa rewelacyjne sam chciałbym takie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 2 Marca 2013 Autor Share Napisano 2 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 Nie miał bym odwagi tak obić modelu . Ale efekt podziwiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi