Skocz do zawartości

M3A1 White Scout Car 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Moja pierwsza galeria Link do warsztatu

Galeria1.jpg

Galeria2.jpg

Galeria3.jpg

Galeria4.jpg

Galeria5.jpg

Galeria6.jpg

Galeria7.jpg

Galeria8.jpg

Galeria9.jpg

Galeria10.jpg

Galeria11.jpg

Galeria12.jpg

Galeria13.jpg

I łupy z Olsztyna:

Galeria14.jpg

Na koniec chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za wszelka pomoc, komentarze, cierpliwość itp. W dużej mierze dzięki Wam tak właśnie wygląda mój pierwszy skończony model. Jeszcze raz dzięki

Pozdrawiam

Kamil

Napisano

Bardzo ładnie i porządnie wykonany model. Gratuluję. Nagroda z Olsztyna zasłużenie zdobyta. Moje modele też były i zostały wyróżnione min. "Dana" i polski T-55

Napisano

Bardzo udana praca Kamil.

Fajne ślady eksploatacji na pojeździe i niezłe figurki.

Szkoda tylko,że warsztat tak długo trwał.

Mam nadzieję,że z panterą pójdzie trochę szybciej.

Napisano

Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, cieszę się, że model się podoba

Piotrek - również mam nadzieję, że tym razem uwinę się szybciej, nowe pudła kuszą z regału, tak więc obijać się nie zamierzam

Kamil - galeria może i pierwsza ale model chyba nie - za dobry jak na debiut. Dobry to mało powiedziane - jest świetny. RB.

Miło mi to słyszeć Nie licząc rozpoczętego Bismarcka, Scout był pierwszy, z efektu jestem zadowolony, ale poświęciłem mu jednak zbyt wiele czasu Muszę się w tej kwestii poprawić

Jeszcze raz dzięki

Kamil

Napisano
Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, cieszę się, że model się podoba

Piotrek - również mam nadzieję, że tym razem uwinę się szybciej, nowe pudła kuszą z regału, tak więc obijać się nie zamierzam

Kamil - galeria może i pierwsza ale model chyba nie - za dobry jak na debiut. Dobry to mało powiedziane - jest świetny. RB.

Miło mi to słyszeć Nie licząc rozpoczętego Bismarcka, Scout był pierwszy, z efektu jestem zadowolony, ale poświęciłem mu jednak zbyt wiele czasu Muszę się w tej kwestii poprawić

Jeszcze raz dzięki

Kamil

To masz prawdziwy modelarskie talent, który zdarza sie sporadycznie. Za parę lat będziesz GURU i to nie tylko na forum. Pozdrawiam. RB.

Napisano
To masz prawdziwy modelarskie talent, który zdarza sie sporadycznie. Za parę lat będziesz GURU i to nie tylko na forum. Pozdrawiam. RB.

Zgadzam się

Gratuluję medalu i świetnego modelu.

Napisano

Piękny Kamilu . Szkoda,że każesz tak długo czekać by oglądać efekty swej pracy .

Gratuluję medalu.