zibizk Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Świetna praca ! Model, normalnie identyczny z naturalnym ! Cytuj
Desaxe Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 mi się podoba fajnie, że stoi na podstawce scenicznej, a nie ot tak samopas Cytuj
bazylms Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Bardzo ładny. Przy porównaniu fotek wydaje się że wieża w modelu jest za wysoka, ale to nie ujmuje modelowi. Cytuj
HerrAdler Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Rewelacyjny, nie ustępuje oryginałowi. Cytuj
krzysztof66 Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Świetny wozik , już wiem jaki u mnie wjedzie na warsztat Cytuj
imek46 Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Jedynie do czego mógłbym się doczepić, to do zwisów gąsienic. Są nie naturalne. Reszta wygląda bardzo ładnie. Cytuj
makinen Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Kapitalne doceniam odwzorowanie konkretnego pojazdu i dodatkowo w takim stanie zużycia. Jak sie robi takie dobre zdjęcia????? Cytuj
copycat Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Napisano 28 Stycznia 2014 Dzięki. Wysokość wieży wydaje mi się, że to akurat złudzenie wywołane różnymi ogniskowymi, z nastawieniem, że wydaje mi się. Gąsienice zwłaszcza jedna strona, rozleciały mi się w trakcie malowania,a były ładnie ułożone. Składałem ją po paru tygodniach z kawałków i nie mogłem dojść który kawałek gdzie. Jak już pisałem w warsztacie pierwszy i ostatni raz gąski od trampka. Zdjęcia jakość wyszły, chyba godzinę walczyłem ze światłem, balansem bieli i brakiem statywu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi