empit Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Kolejny KW-1. Tym razem KW-1E w malowaniu 1. Dywizji Pancernej RKKA. Front Północny lipiec 1941r. Model Trumpetera, kalkomania ARMO. Zapraszam do oglądania. Cytuj
author21 Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Fajny ! Jedynie dziwny kontrast w zabrudzeniach błotników. No i wydechy , kawał grubej stali przykręcony, nie korodował. Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Bardzo dobry, moim zdaniem widać tu rozwój, z modelu na model. Może jeszcze kurz i brud na tylnych częściach błotników warto byłoby lekko pociągnąć na skrzynki i kadłub, jest duży i moim zdaniem odrobinę nienaturalny kontrast między sposobem zabrudzenia tych elementów, a błotnikami. O wydechach już author21 napisał. Obie rzeczy łatwe do poprawienia. Zazdroszczę tempa pracy - ja nie mam wiele czasu na hobby, to i rozwój umiejętności i kolekcji zdecydowanie wolniejszy, niż u Ciebie. Cytuj
empit Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Napisano 19 Kwietnia 2016 Dzięki za ciepłe słowa koledzy. A co do czasu, to ja niestety też mam go niewiele. Mam kilka rozgrzebanych projektów, których nie mogę skończyć. A przez te lata modelowania zebrało się całkiem sporo modeli. I tak ostatnio sobie biorę je do przeróbek. Głównie malarskich. A efekty staram się prezentować na bieżąco Cytuj
Rack Napisano 21 Kwietnia 2016 Napisano 21 Kwietnia 2016 Bardzo mi się podoba . Masz bardzo ciekawą i bogatą kolekcję, gratki . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi