KubaRo95 Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 Cześć, przedstawiam wam moją interpretację Rośka z Afganistanu (Ghanzi). Wzorowałem się na rosomaku o numerze własnym 22. za 2 dni dojdą do niego jeszcze liny holownicze, co by nadać mu jeszcze troszkę charakteru. Zapraszam do oceniania i konstruktywnej krytyki Cytuj
Jarekk Napisano 5 Września 2016 Napisano 5 Września 2016 Co mi nie pasuje: - antena radiostacji - jest za krótka i niepotrzebnie tak skrzywiona. W oryginale to rurka aluminiowa. Nie zegnie się tak. - z tyłu "22" nie miała anteny DUKE, - na wieży brak noża. Reszta bardzo, bardzo fajna. Cytuj
imek46 Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 A można wiedzieć u kogo kupiłeś liny holownicze do Rośka Cytuj
KubaRo95 Napisano 7 Września 2016 Autor Napisano 7 Września 2016 Lina 1.1mm Eureka xxl ta zwykła a końcówki postaram się zrobić samemu tzn. do kompletować i ew. przerobić. Cytuj
Flachenty Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 Lada chwila Eureka wypuści dedykowane liny do Rośka. Krótkie 0,55mm i długie 0,47mm. Cytuj
imek46 Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 No i tak jak radzi Andrzej wstrzymaj się. Ja też ze swoim Rośkiem czekam na te liny. Cytuj
Jarekk Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 Jarek a opony ? Obstawiam Michelinki. Zdjęcie mam średniej jakości. Cytuj
Markuz Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 Bardzo mi się podoba. Sam w nowoczesnej pancerce nie gustuję ale a Rośka kasę już zbieram. Cytuj
Rack Napisano 7 Września 2016 Napisano 7 Września 2016 Współczesne pojazdy to troszkę jeszcze nie moja bajka, ale model bardzo mi się podoba . Cytuj
author21 Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Liny bardzo podobne ma Pantera. Stalowa rurka z oczkiem, jest tylko nieco krótsza przy Rosomaku. Cytuj
Luzak Napisano 11 Września 2016 Napisano 11 Września 2016 Witam, model bardzo mi się podoba. Jeśli chodzi o merytorykę to się nie wypowiadam. Mam pytanie, czy model będzie można zobaczyć na tegorocznej wystawie " Garnizon" w Głogowie? Cytuj
KubaRo95 Napisano 12 Września 2016 Autor Napisano 12 Września 2016 Nie przebywam regularnie w Głogowie, ale jeśli nie stanie mi nic na przeszkodzie to postaram się go wystawić Cytuj
Spawacz Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 Marka opon używanych w afganie to michelin a nie nokiany wiec to co w pudełku nie nadaje się zwłaszcza na późniejszych zmianach , noża do kabli też brakuje , a plecaki z tyłu pojazdu zasłaniają wizjery a wnętrze pojazdu powinno być białe. Bushmaster powinien być czarny i ta cześć jarzma we wierzy też czarna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi