Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, przedstawiam wam moją interpretację Rośka z Afganistanu (Ghanzi). Wzorowałem się na rosomaku o numerze własnym 22. za 2 dni dojdą do niego jeszcze liny holownicze, co by nadać mu jeszcze troszkę charakteru. Zapraszam do oceniania i konstruktywnej krytyki

50oWhX.jpg

YGZ9kZ.jpg

jLLxxU.jpg

euaB9u.jpg

VINC3k.jpg

JrNg3k.jpg

WhBIM7.jpg

olQ4UK.jpg

iBqfSv.jpg

U4N0zz.jpg

2tRQue.jpg

aNVtxs.jpg

ZTWGeB.jpg

pg7yTy.jpg

SN4nKZ.jpg

RVpDc8.jpg

trzm4B.jpg

IqvBoH.jpg

sd8Bf6.jpg

k7KHDk.jpg

Napisano

Co mi nie pasuje:

- antena radiostacji - jest za krótka i niepotrzebnie tak skrzywiona. W oryginale to rurka aluminiowa. Nie zegnie się tak.

- z tyłu "22" nie miała anteny DUKE,

- na wieży brak noża.

Reszta bardzo, bardzo fajna.

Napisano

Lina 1.1mm Eureka xxl ta zwykła a końcówki postaram się zrobić samemu tzn. do kompletować i ew. przerobić.

Napisano

Liny bardzo podobne ma Pantera. Stalowa rurka z oczkiem, jest tylko nieco krótsza przy Rosomaku.

Napisano

Witam, model bardzo mi się podoba. Jeśli chodzi o merytorykę to się nie wypowiadam. Mam pytanie, czy model będzie można zobaczyć na tegorocznej wystawie " Garnizon" w Głogowie?

Napisano

Nie przebywam regularnie w Głogowie, ale jeśli nie stanie mi nic na przeszkodzie to postaram się go wystawić

• 5 months later...
Napisano

Marka opon używanych w afganie to michelin a nie nokiany wiec to co w pudełku nie nadaje się zwłaszcza na późniejszych zmianach , noża do kabli też brakuje , a plecaki z tyłu pojazdu zasłaniają wizjery

a wnętrze pojazdu powinno być białe. Bushmaster powinien być czarny i ta cześć jarzma we wierzy też czarna.