Coppercat Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nadrabiam zaległości w galerii. Fotki to nie jest moja mocna strona, ale postanowiłem spróbować wykonać galerię samodzielnie. Jeżeli nie będzie się podobało powtórzę focenie z kimś doświadczonym. Galeria stanowi zbiór różnych fotek. Starałem się wybrać najlepsze zdjęcia z kilku sesji. Oglądajcie i oceniajcie. I tyle się tego uzbierało ...... Edytowane 20 Maja 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Piękny egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Mega!! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Ładny skubaniec. Silnik piękny. Trochę bym mu opony ugiął, bo wygląda na lekkiego jak piórko. zwłaszcza z żabiej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 bardo ładny Ford. Cieszy oko Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 (edytowane) Czy to jest skala 1/24? Edit: Spojrzałem na tytuł i sam sobie odpowiedziałem. Wcześniej nie zauważyłem Edytowane 18 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy82 Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Jak patrzę na ten model przypominają mi się czasy Johna Dillingera, Baby Face Nelsona i innych którzy kradli takie auta dla swych niecnych czynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Bardzo mi się nie podoba... Bo brakuje figurek... Panów z brooooooooooooooodami PS. Piękny Fordzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Mam deja vu, czy ten model miał już galerie? Nie, że narzekam, bo street rod na wypasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 @Mikele: Galerii nie było Były przymiarki w wątku warsztatowym. @cooper69: Figurek nie dawałem. Sam nie wiem dlaczego ..... Nadrobię, jak tylko znajdę chwilę .... @Rabbit666: Skala oczywiście 1:24 (dokładnie to 1:25) Poprawiłem w nagłówku wątku. Dzięki za czujność. @Marcin M.: O ugięciu opon niestety nie pomyślałem. Jeżeli chodzi o ugięcie, to mam inny problem: model postał około miesiąca i okazało się, że poprzeczka przedniego zawieszenia siadła . Nie wiem czy pod "ciężarem" wszystkich dupereli, które w ten model wrzuciłem Wiem, że są na rynku oferowane zamienniki tej poprzeczki "zbrojone" drutem. Z tego wniosek, że takie ugięcie jest typowe dla tego wypustu Revell'a. Efekt jet taki, że przednie koła dostały ujemnego kąta ...... Driftcar się zrobił Dzięki wszystkim za wpisy i życzliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Świetny a zdjęcia są ok:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Z takim przednim zawiasem to przynajmniej podsterowny nie będzie. A silnik ciężki, rozkład mas daleki od 50:50, więc zawsze to jakieś udogodnienie dla kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Coppercat - piękny modelik normalnie ZZ TOP pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaRo90nh Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Prezentuje się pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Jak dla mnie ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Może trochę późno ale dobrze, że w ogóle... Nigdy nie jest późno na pochwały - bardzo fajny model, kolor, silnik, klimat itd... Szczegóły, szczegóły i szczegóły. To jest to co się liczy w modelarstwie, a w Twoim wykonaniu Kocie wyszło naprawdę dobrze. Duży plus za ruchome elementy (drzwi, maska) wyszły naprawdę nieźle. To co Ci się udało osiągnąć z wyprasek (AMT czy Revell? nie pamiętam... ) zasługuje na brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Aktualizacja linków fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi