Majek Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 PZL SW-4 Puszczyk (Ogorek) - Radom-Sadkow 01.09.2007 - Air Show 2007 Podziekowania dla kolegi PKD4GA za obrobienie i wrzucenie zdjec na serwer. \ \ \ \ \ [EDIT:] Zalegle fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Majek... piękny walk... Puszczyk jest po prostu słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Jest super, ale Armia, go za bardzo nie chce. Uważają, że błędem był zakup śmigłowca jednosilnikowego. Ponoć instruktorzy wolą szkolić słuchaczy Dęblińskiej Szkoły Orląt na Mi-2...i dlatego je cały czas remontują i modernizują (do użycia gogli noktowizyjnych). A tak poza tym fotki super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Uuuu co ja tutaj widze Ekstra fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Jest super, ale Armia, go za bardzo nie chce. Wypraszam sobie, bardzo chętnie bym go przygarnął ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Fajne fotki , zróbcie jeszcze model do kompletu i będzie git PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Panzer_lehr skąd ta informacja że mi-dwójki są modyfikowane do NVG w Dęblinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Z tym Puszczykiem to nie jest tak źle, rozmwaiałem z instruktorem podczas wizyty w Mińsku Mazowieckim, i stwierdził że lata się świetnie, a napęd jednosilnikowy nigdy go nie zawiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Bo zawsze sa dwie wersje... oficjalna i ta inna. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Września 2008 Autor Share Napisano 8 Września 2008 Bo zawsze sa dwie wersje... oficjalna i ta inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 oj ale mówie wam ale to umie hałasować nawet jak na jeden silnik według moich obserwacji dźwiek sokoła mniej denerwuje od puszczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zs Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Jak by ktoś chciał odwzorować wózki transportowe to podpowiadam, że koła pochodzą z przedniej stójki Mi-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Panzer_lehr skąd ta informacja że mi-dwójki są modyfikowane do NVG w Dęblinie? Np w ostatnim numerze Lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi