rzelu Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Model genialny, gotów stać na biurku ministra Obrony Narodowej. Czekam na Rosomaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Piękne wykonanie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Wielki szacunek za taką pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Do pancernych kolegów zaglądam nie zbyt często, Twoja relacja była wyjątkiem. Znakomita praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZzB Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Znakomita praca. Gratuluję. Mam też cichą nadzieję, że więcej osób pójdzie w Twoje ślady. Pozdrowionka ZzB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 I ja dołączam do gratulacji. Model bardzo mi się podoba. Podziwiam brudzing i "wklad własny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Nie będę oryginalny, ale powiem, że świetny model :] Fajnie popatrzeć, jak masa plastiku szpachli, która na początku nie wyglądała tak fantastycznie, przekształca się w piękny model :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 No model fulwypas, cud miód i orzeszki szmerki bajerki opad koparki. Brawo za temat !! Wykonanie na galaktycznym poziomie. Jedyne co mi się nie bardzo podoba to góra za bardzo się błyszczy. Wieża i góra kadłuba wygląda jak by wysychały po mglistym dniu. Ale reszta super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 15 Lutego 2010 Autor Share Napisano 15 Lutego 2010 Ooo faktycznie trafiłem na główną Też mam nadzieję, że może ktoś się skusi na kolejne pojazdy. Co do Rosomaka to chętnie bym zrobił ale nie mam żadnego modelu bazy. Myślałem też nad pojazdem typu Ryś ale niszczenie modelu SKOTa za 300 zł to nie za bardzo mi się uśmiecha. Na razie mam w planach zbudowanie tego sf o którym wspominałem wcześniej a potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Zrobię ją kiedyś w 72!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lovestone Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 O matko... Piękna rzecz... Loara... naprawdę szacunek kolego... Żal, ale mógłbyś ją posłac tym cepom z rządu, co to nie chcieli jej dofinansować... :/ Mam sentyment do tego pojazdu... Wielki... Nawet nie masz pojęcia przyjacielu jak mi humor poprawiłeś... Dawaj na Priv. swój adres dobry browar Ci się należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Roobert ...full szacun...scratch na najwyższym poziomie ...model zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi