Mareku Napisano 5 Maja 2010 Autor Share Napisano 5 Maja 2010 Kalomanje ktore sam zrobilem do foteli: Rowniez chcalbym pokazac postep prac z radarem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Nie powiem jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Ile to ma cm długość i ile szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 7cm średnicy z tego co widzę. Rafik, nie rób se jaj, używaj znaków typu (. , ? !). W końcu Cie wywalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Jak dla mnie wypas, oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 11 Maja 2010 Autor Share Napisano 11 Maja 2010 Dziekuje kolegom za mile slowa. Troche teraz trzeba popracowac i czasu na modelarstwo malo ale probuje zrobic zegary do kabiny pilota: Jak widac trzeba troche poexperymentowac bo jak sie rysunki zmniejsza to zbyt cienkich linji nie widac (zaznaczone czerwona strzalka) Grubo rysowane widac (biala strzalka) Linje rysowania zbyt cienkie Ten rysonek nie wyglada zbyt dobrze w takiej skali ale zmniejszony do 1/18 jest swietny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszub Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 fajny maluszek życzę powodzenia w dalszej pracy nad projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 13 Maja 2010 Autor Share Napisano 13 Maja 2010 Dzieki Kaszub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 18 Maja 2010 Autor Share Napisano 18 Maja 2010 Seats with decales: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Podejrzewam, że fabryka grummana mogłaby się uczyć jakości prac. Ale do trzymania gotowego modelu to chyba hangar jest potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 28 Maja 2010 Autor Share Napisano 28 Maja 2010 Dzieki blitzaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Piekna robota.A tak na marginesie kto nie kocha f-14!!!.Od tego samolotu zaczynałem( nie licząc łosia w 1:72:)).Była to f-14 z design w skali 1:72!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Dziekuje za pochwale Zepot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 Dostelem swietne golenie podwozia glownego do mojego Tomcata. Na prawde sa fantastyczne. Brakuje in tylko przewodow hydraulicznych ktore sa latwe do dodania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 I jak tam prace z tomcatem?? Bo nie powiem, zapowiada się naprawdę ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 Po wakacjach wracam do prac nad Tomcatem. Co prawda po malu i ociezale bo goraco ale zawsze troche. Zaczolem budowac nowy fotel wyzucany ale zdjec nie daje bo to to samo co poprzedni. Po za tym przymierzam sie juz powaznie do cockpitu: Pocienione i zmodyfikowane oslony tablic instrumentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 I nastepne zdjecia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Nastepujace prace sa nudne i nie bardzo atrakcyjne do pokazywania ale wymagaja mnustwa czasu i wkladu pracy. Trzeba je wykonac i juz: Wycinanie paneli by pukazac dzialko, na przyklad: Pocienianie scianek na brzegach paneli: Modyfikowanie mniejszych czesci jak ten panel za tylnim fotelem: Wycinanie grila w kadlubie: Moj drugi fotel jest juz w polowie gotow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Nastepnie zrobilem drazek sterowniczy pilota: Moze nie buduje tego modelu zbyt szybko ale nie mam ozliwosci szybciej. Tak wiec na razie nie mam wiecej. Pozdrawiam i do nastepnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Nie liczy się szybkość, tylko jakość. Ten drążek jakoś mi nie pasuje, taki trochę zbyt ubabrany ale to kwestia gustu. Mam pytanie odnośnie tego drucika żółto-czarnego, co to właściwie jest i czemu służy? Nie powinno być troszkę grubsze? Kibicuję i podglądam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Mam pytanie odnośnie tego drucika żółto-czarnego, co to właściwie jest i czemu służy? Nie powinno być troszkę grubsze? Dźwignia hamulca zapewne. I chyba trochę grubsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Nie liczy się szybkość, tylko jakość. Ten drążek jakoś mi nie pasuje, taki trochę zbyt ubabrany ale to kwestia gustu. Mam pytanie odnośnie tego drucika żółto-czarnego, co to właściwie jest i czemu służy? Nie powinno być troszkę grubsze? Kibicuję i podglądam! Dzieki za notke. Ten drazek w rzeczy samej wyglada na tych zdjeciach jakby byl ubabrany, ale w zeczywistosci wyglada swietnie, obiecyje. To zjecia macro tak go wybrzydzaja. Ja chyba nie bardzo umiem fotografowac. Przepraszam Co do "drucika" to to nie jest drucik a blaszka i ona jest szersza. Na zdjeciach nie widac. To w rzeczywistosci jest hamulec i ne jest grubsze tylko, tak jak powiedzialem szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Witam Jak postępy prac ? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 1 Listopada 2010 Autor Share Napisano 1 Listopada 2010 Witam! Dzieki serdeczne za zainteresowanie ale na razie musze odlozyc prace nad modelem na czas raczej nie okreslony. Jak tylko cos nowego bede mial, dam znac. Pozdrawiam. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareku Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 O.K Panowie i panie cos nowego mam wiec pokazuje.Sorry Ze tak dluga mialem przerwe ale czasem takie jest zycie i nic na to nie mozna poradzic. Czyli jak widac mam skonczony radar, wraz z antena: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi