Praetorian Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Witam! Jak w temacie. Zakładam forum w którym przedstawiajcie swoje najlepsze projekty minionego roku. Ja osobiście dopiero zacząłem swoją przygodę z modelarstwem i mam tylko jeden model. Western Star 5964SS + naczepa American Reefer Trailer: Pozdrawiam i czekam na liczne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 No dobre to mój najlepszy (chyba) : Model to jagdtiger dragona, skala 1/35 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Mój najlepszy model w tym roku X-15 w 1/72 Revella: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Witam Mój najlepszy - zdecydowanie najlepszy, bo jedyny skończony w 2006: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Wz.34 w 1:35. Jeden z dwóch zeszłorocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Przemku- czytałem Twój artykuł- miozio model JW- fajny model, ale przemaluj narzędzia. Najelepiej maluj czarny, na to przecierka gun metal, a potem srebrny tylko na krawędziach pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 dziagwa - pancerka itp to wprawdzie nie mój dział ale dzięki za rady i postaram się przemalować jak znajde chwilkę na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Ja pokaże modele które skleiłem w tym roku, całe 3 Me 108 1:48 Eduard link do galerii: viewtopic.php?t=1301 i warsztatu: viewtopic.php?t=739 Spitfire Mk I 1:48 Tamiyja, tylko bez dioramki bo diorka w remoncie Galeria: viewtopic.php?t=702 Galeria z dioramką: viewtopic.php?t=1487 Link do warsztatu: viewtopic.php?t=515 I najmniej udany ze wszystkich Ta154 Warsztat: viewtopic.php?t=1363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Dzięki, że piszecie w tym temacie Myślę, że dzięki temu zaciekawimy wielu forumowiczów innymi działami niż te w których się obracają (Ja jestem przykładem ) Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 Najlepsze w 2006..... Hmmmm.... Duzo ich nie bylo ze wzgledu na prace nad startem i rozbudowa forum ale za ten jedyny uwazam ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że wystąpię w przyszłorocznej edycji tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2007 Mam nadzieję, że wystąpię w przyszłorocznej edycji tego tematu. Możemy jeszcze założyć w czerwcu temat "Wakacyjne projekty 2007" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Trudno mi tak określić, który z moich modeli jest najlepszy. Każdy prowadzi w innej kategorii. Jednakże chyba najbardziej podoba mi się trzeci mój model z roku 2006: F-16A Fighting Falcon firmy Academy skali 1:72 : Z początku chciałem mu zrobić kamuflaż niebiesko - szary, lecz z czasem postanowiłem nadać mu własne malowanie i pozostawiłem całość niebieską. Może dlatego najbardziej mi się podoba? [edit]Aktualizacja linków do zdjęć[/edit] Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 No, gdzie te fotki ? Nic nie robiliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Wielkiego wyboru nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 To jest mój Jest to mój pierwszy model więc pewnie dlatego tak go lubie (Pantera A 1/72 italeri) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Kurcze nie wiem jak to się stało, że przeoczyłem ten temat, a pomysł bardzo mi sie podoba Ostatnio jakoś kleje same amerykańce, ale mój zdecydowany faworyt z 2006 roku to MB Actros 1857 z Revella 1:24: link do galerii: http://public.fotki.com/elefantes/my-models/mercedes-benz-actro/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 (edytowane) Tylko te dwa Limki w zeszłym roku poszły. edit: racja, mała pomyłka w tekście. Już poprawiłem. Dzięki za zauważenie. Edytowane 1 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 w tym roku poszly W tym (2007), czy w minionym (2006)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Nie mój ale też chciałbym tak umieć. Edit: Temat brzmi " Nasze najlepsze modele roku 2006 " , więc jesli nie Twój model to usuwam fotkę. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlo76 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Najbardziej przypadł mi samolot i ta ciężarówka amerykańska chyba w taką zainwestuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi