Bodzio Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Może taka konfiguracja?(bodaj 8x2) : Zdjęcie kabinki źródło:V8power.nl Nie powiem ale fajnie wygląda ta kabinka Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 właśnie ta scania Dream Cab jest na youtube, moja nie ma tego przetłoczenia na boku za drzwiami, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 nie wiem czy to dobry temat, ale nie chciałem zakładać nowego, żeby się pochwalić Scanią którą lepiłem lata temu jeszcze za czasów szkolnych, bodajże gimnazjum: Widziałem w warsztacie ktoś też robi tą scanię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Marca 2010 Share Napisano 18 Marca 2010 To nowy temat w Galeri trzeba było założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 prace powoli do przodu, kupiłem materiał na tapicerkę: Oś skętną z piastami zrobiłem, jeszcze walcze z dodatkową osią napędową, jutro dam zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Powoli do przodu, na razie zawieszenie odstawiłem na dalszy plan, teraz kabina mam już diody led, powiedzcie mi jak to jest z tymi połączeniami szeregowymi i równoległymi? i jak one się mają do napięcia? diody są 2 i 3v myslałem podłączyć je do 4 paluchów aku (4x1,5v) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Ale żeś kabinę miłości zrobił Wygląda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Zamierzasz jeszcze do ramy wmontować jakieś poprzeczki ? A wnętrze ? Sprawa gustów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Było na forum o zasilaniu i diodach poszukaj, podpowiem, temat International taka wywrotka :P . Niechlujnie przykleiłeś tkaninę, można ją podkleić w kilku miejscach i będzie lepiej, a rama nierealnie długa :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Poprzeczki będą, ale przymierze z kabiną z mostami wałem, to wkleje poprzeczki wnętrze lansiarskie chce kilka szafek wstawić TV i jakieś pierdółki, i oczywiście podświetlanie (na biało) Ps: rama w przeliczeniu wynosi 11m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Dlaczego fotele są tak daleko od deski kierowca będzie kierował na stojąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Marca 2010 Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2010 Witam. Patrząc na wnętrza, które są wykładane materiałem o wzorkach naturalnej wielkości, to budzi ew mnie niesmak. Jakoś to do mnie nie przemawia. Może jak byś wyłożył białym materiałem wnętrze a wzorki sam nanosił, to może, może by to jeszcze jakoś wyglądało. No ale poczekam na efekt końcowy, zobaczymy jak Ci to wyjdzie. Może mnie przekonasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Dlaczego fotele są tak daleko od deski kierowca będzie kierował na stojąco bo to przymiarka, mowa o kierowaniu a tu nawet kierownicy nie ma specjalnie dałem zdjęcia scani 141 żeby przybliżyć wam wizualnie efekt końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Znalazłem [tu:] viewtopic.php?t=19293 jest szczegółowo o oświetleniu może Ci się przyda, kolega wytłumaczył. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Ale żeś kabinę miłości zrobił kierowca będzie kierował na stojąco Jeśli kabina miłości to pewnie będzie miał pasażerkę na kolanach A co do modelu to nie da się ukryć że dobrze ci idzie choś to wszystko jeszcze dziwnie wygląda, jestem z tobą Pozdrawiam i życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 http://img17.imageshack.us/img17/5174/img0709st.jpg http://img511.imageshack.us/img511/9210/img0712h.jpg Prace nad wnętrzem trwają, teraz w święta przyspieszę prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Czemu linki a nie miniaturki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 Czemu linki a nie miniaturki? już się robi szefie miłego przeglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Zmniejsz zdjęcia do rozmiaru zgodnego z regulaminem forum (max 800 X 600). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 Zmniejsz zdjęcia do rozmiaru zgodnego z regulaminem forum (max 800 X 600). zdecydujcie się mam awarie komputera, zdjęcia wrzucałem nie ze swojego, żeby zbyt dużych nie wklejać, zalinkowałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Zmniejsz zdjęcia do rozmiaru zgodnego z regulaminem forum (max 800 X 600). zdecydujcie się mam awarie komputera, zdjęcia wrzucałem nie ze swojego, żeby zbyt dużych nie wklejać, zalinkowałem. Pozdrawiam My nie musismy decydować się, to Ty masz zastosować się do regulaminu forum cytat: 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 800 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Nie dopuszcza się stosowania linków w relacjach warsztatowych i galeriach. Wyjątkiem są linki używane w uzasadnionych przypadkach w dyskusjach prowadzące do wielkoformatowych zdjęć, które w przypadku umieszczenia bezpośrednio na forum w tagach nadmiernie obciążałyby wolniejsze połączenia internetowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2010 [Nie dopuszcza się stosowania linków w relacjach warsztatowych i galeriach. Wyjątkiem są linki używane w uzasadnionych przypadkach w dyskusjach prowadzące do wielkoformatowych zdjęć, które w przypadku umieszczenia bezpośrednio na forum w tagach może o taką star-long-line się pokuszę nie no żartuje lepie dalej topline przedłużaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak dla mnie ta tapicerką spaprałeś cały model Źle dobrana grubość materiały zbyt duże plamy i nieciekawie położony materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jak dla mnie ta tapicerką spaprałeś cały model Źle dobrana grubość materiały zbyt duże plamy i nieciekawie położony materiał Właśnie że genialnie dobrana tapicerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Takie jest tylko i wyłacznie twoje zdanie bo jak widze inni też maja obiekcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi