Pit M-ce Napisano 14 Września 2010 Share Napisano 14 Września 2010 Fajne te figurki ale DROGIEEEE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Bardziej opłaca kupować dwie w jednym zestawie niż pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 A ja szperając po sieci znalazłem taką fajną stronkę te obrazy mogą być fajną inspiracją na dioramki . http://www.jodyharmon.com/militaryart/oif.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 5) sir.michal -M1134 Stryker ATGM- Trumpeter,Eduar- 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy6 Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Można będzie dołączyć ze strykerem w Grudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 1) Projekt trwać będzie od 13.05.10 do 31.05.11, z możliwością przedłużenia w przypadku dużego zainteresowania Nie widzę przeszkód, żebyś nie mógł dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 31 Października 2010 Autor Share Napisano 31 Października 2010 Będzie można, będzie Jak już wyżej kubisz umieścił fragment z regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Eee, jakaś cisza zapanowała w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Eee, jakaś cisza zapanowała w temacie To może jakąś imprezę rozkręcimy Mam kilka propozycji. Zawody sportowe Albo jakieś zawody strzeleckie Albo jakaś imprezka w stylu Kto wymięka niech sobie coś takiego w awatar wstawi Dobra , mam nadzieję że wiecie że sobie jaja robię. Ale mam dla was wiadomość za kilka tygodni mam zamiar ożywić projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiwiesiek Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 dlaczego dopiero za kilka tygodni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Bo mam kilka modeli do zrobienia na zawody, a z dioramką i tak bym nie zdążył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Dobra , mam nadzieję że wiecie że sobie jaja robię. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 peter :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 BTW, zacząłem warsztat a zapomniałem o dopisaniu się do listy: lexxer_monster_machine: - M1116 UAH - Tamiya + MIG prod. - 1:35 To będzie chyba ostatni model w projekcie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Coś takiego się łapie do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Jak najbardziej Aj robcie mi smaka, robcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Jak najbardziej Dokładnie Teraz się wezmę za projekt bo więcej czasu jest do spożycia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 Ta jasne, ciągle powtarzasz że się weźmiesz i co? Lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Tak patrząc na tę kanonierkę na podwoziu Oshkosh'a sobie myślę, w czym toto takie lepsze od naszych skorpionów (żeby nie było, równie szalony wynalazek)? Równie nieporęczne, wywrotne i robione na prędce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 Mikele chodzi o budę na pace? A ona nie jest czasami tylko transportowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 6 Lutego 2011 Autor Share Napisano 6 Lutego 2011 A ona nie jest czasami tylko transportowana? Jest przypięta pasami do płyty transportowej i stoi na jakiś 2 belkach, więc raczej jest transportowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Lutego 2011 Share Napisano 6 Lutego 2011 To mnie torchę uspokoiliście panowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Tak patrząc na tę kanonierkę na podwoziu Oshkosh'a sobie myślę, w czym toto takie lepsze od naszych skorpionów Wielkoscia (żeby nie było, równie szalony wynalazek) No szalenstwo, dopancerzyli pojazd co uratowalo zdrowie paru osobom. Czemu oni jeszcze nie sa w wariatkowie ?! Równie nieporęczne, wywrotne i robione na prędce. O prosze, ktos odkryl podstawe istnienia guntruck'ów czyli robionych na predce pojazdow ktore wypelnia luke ktorej nie moga wypelnic seryjne pojazdy gdyz ICH NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 ...No szalenstwo, dopancerzyli pojazd co uratowalo zdrowie paru osobom. Czemu oni jeszcze nie sa w wariatkowie ?!... Jak masz ochotę pobawić się w ironiczne dosrywki to Twoja sprawa, mnie to ani nie bawi ani nie boli, sorry nie poszło. Uratowało życie paru osobom mówisz? Owszem, co nie zmienia faktu, że nie jeden żołnierz został ciężko ranny podczas wywrotki przy ucieczce ze względu na wysoko umieszczony środek ciężkości. Środek zastępczy dla prawdziwego samochodu opancerzonego i tyle. Takie moje zdanie nt Skorpiona. O powodach modyfikacji i tle politycznym całego naszego zaangażowania w wojnę o ropę nawet nie chce mi się dyskutować. ps: Tak patrząc na tę kanonierkę na podwoziu Oshkosh'a sobie myślę, w czym toto takie lepsze od naszych skorpionów Wielkoscia Jeśli większy cel dla przeciwnika to jakakolwiek zaleta dla załogi pojazdu, to się mogę zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 7 Lutego 2011 Autor Share Napisano 7 Lutego 2011 Wrzućcie na luz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi