peter Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Jeśli większy cel dla przeciwnika to jakakolwiek zaleta dla załogi pojazdu, to się mogę zgodzić. To pojazd do ochrony konwojów. Rozmiar ma tu praktycznie same zalety O powodach modyfikacji i tle politycznym całego naszego zaangażowania w wojnę o ropę nawet nie chce mi się dyskutować. Nie chce ci sie dyskutowac a i tak informujac o tym przedstawiasz swoje zdanie, fajnie ;) Środek zastępczy dla prawdziwego samochodu opancerzonego i tyle. Takie moje zdanie nt Skorpiona. Jak i moje, zolnierzy oraz MONu, nigdy sie z tym nikt nie kryl, 'sorry nie poszlo' :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Chyba się doczekaliśmy/ http://www.mojehobby.pl/hobby-boss-82446-land-rover-defender-xd-wolf-w-m-i-k--p-1-1947254.html http://www.1999.co.jp/eng/10134641 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Cena piękna. Aż nabieram ochoty na skok w bok Lexx się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Aż nabieram ochoty na skok w bok No fakt cena nie jest zbyt wygórowana. A co do skoku w bok, to mały romansik nikomu chyba nie zaszkodził, a na pewno coś ciekawego by się z niego urodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Dzisiaj w sklepie w Rzeszowie widziałem ten model z bliska. Przyglądałem się wypraskom i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że model wart jest każdej złotówki. Oby Hobby Boss miał same tak dobre pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Cena w mojehobby.pl już nie jest tak piękna jak była, ale wciąż nienajgorsza. Ponad 2 x mniejsza niż M1114 z Bronco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Kuba, wiesz było by mi miło gdybyć sobie tak odskoczył Oczywiście nabędę ten model ale ni w tym miesiącu. poczekam aż będzie u mnie w modelarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 5) sir.michal -Bradley M2A2 ERA- Tamiya, Legend, RB, Eureka- Tego na 100% skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 A więc witajcie w Projekcie Grupowym Poniżej zamieszczam taki podstawowy regulamin dotyczący projektu: 1) Projekt trwać będzie od 13.05.10 do 31.05.11, z możliwością przedłużenia w przypadku dużego zainteresowania. Co do dużego zainteresowanie to się nie wypowiem.... Czyli jak to będzie dalej wyglądać Panie koordynatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 To co projekt dalej trwa czy relacje ładować do normalnego działu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 Patrząc że ludzie nadal tutaj tworzą to trwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukMon Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Jaki pojazd z sił USA w iraku polecilibyście do złożenia? Chodzi mi o model w skali 1:35 max duży i z możliwie dużą ilością dodatków( blaszek i żywić). Chciałbym sprubować sił z dużym wypasionym projektem, jako że maużonka jest chętna do wsparcia finansowo duchowego:) Treba kuć żelazo puki gorące hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Buffalo MPCV z Bronco Models (CB35100). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Jak wyżej + M-ATV Pandy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Ja proponowalbym zestaw HET tj ciągnik siodłowy z podczołgówką i jakimś Abramsem M1A2 na pace, zestaw max wielki i max wypasiony( woyager i edek robią blaszek do oporu o Abramsie nie wspomnę) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukMon Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 A czy mozliwe byloby na tej podczolgowce umiescic model buffalo wspomniany przez kolege powyzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Pewnie ze tak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 polecam model buffalo od bronco sam złożyłem go jeszscze bez dodatków model bardzo przyjemny choć treba uważać na podwozie ja robiłem jeszcze bez blach ale w jadarze pojawiły się jakieś blachy chyba od voyagera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Miałbym pytanie czy do projektu można zgłosić działon z Gwardii Narodowej st.Arkansas tj 142 BDE.Field Artilery ( w trakcie budowy)przedstawiający M110A2 +M548A1 też z Iraku tylko z ODS.Pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi