Michal_19 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 -Ciężarówka na ostatniej fotce w lewym rogu z podpisem NEW, niestety po tym fragmencie nie mogę dojśc do tego co to za model. Raczej Volvo FH Zastanawia mnie czy Scania będzie miała dodatki które są widocznie na zdjęciu powyżej, a jeśli nawet nie to czy nie jest poprawiony zderzak? W sensie nie jest wysunięty do przodu, tylko ładnie spasowany jest. http://italeri.com/scheda.asp?idProdotto=2048&idCategoria=7&idSottocategoria=35 tutaj jest już tak jak było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Jak na moje to nie będzie Volvo, mi to bardziej przypomina Mana TGX ale wątpię żeby to był ten model, dla porównania daję podobną fotkę: PS: Co do "Griffina" to już widać czym różni sie model od boxartu - nie ma orurowania na globie, szerokiej blendy przeciwsłonecznej, owiewek okien, zapewne też model nie będzie miał poszerzeń błotników i kół SS a o nowym wnętrzu już nie wspomnę. Boczny wydech i orurowanie pod zderzakiem jest z akcesoriów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Na stronie Italeri można zobaczyć taki oto model Scania R620 "Blue Shark" http://www.italeri.com/scheda.asp?idProdotto=2048&idCategoria=7&idSottocategoria=35 Odnośnie Revella, wiemy o tym: http://www.wonderlandmodels.com/products/revell-125-international-lone-star-2010-model-kit/ http://www.wonderlandmodels.com/products/revell-124-iveco-stralis/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 International -- ok. 228,54 Iveco --- -- 251,40 pln na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Targi Toy Fair 2012 w Norymberdze, Revell: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 599 GTO i Camaro muszę je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Pierwsze informacje z targów Toy Fair w Norymberdze ... ... Kolego, nie masz zbliżenia wagonów z powyższego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Kurcze, revell ma tak fajne pomysły, ale już z wykonaniem ich jest średnio. Miałem smaka na GTO i Apertę, ale nie wyglądają jakoś porywająco. ALe za to DTMy i ta 250 GT już wyglądają obiecująco Shelby za to jest super. Wielki, jak dla mnie dobrze zrobiony i prawdopodobnie powinien być taki. VVitek, miałbyś może jakąś dokładniejszą fotkę tego Camaro? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Niestety nie mam zbliżenia wagonów, ale poszukam czegoś. Nie mam fotek Camaro z targów, ale jest to model który wydał amerykański Revell-Monogram, u nas będzie to ten sam model tylko w innym pudełku. Kilka nowości firmy ICM w skali 1/35 Italeri według niestety ciągle niepotwierdzonych informacji wznowi w tym roku te oto modele Niezidentyfikowaną ciężaówką z wcześniejszych zdjęć jest najprawdopodobniej Man TGX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Z bliska już nie wygląda tak ciekawie, szkoda że nie ma silnika i dość mało szczegółów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Wszystko jasne jeżeli chodzi o Italeri. Nowości 2012: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Mam nadzieję ,że TGX będzie miał silnik i skrętną oś ,poza tym myślę ,że Italka nawet się spisała z tymi nowościami i dobrze ,że powróciły starsze modele takie jak Western czy SK z zabudową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Czyli tak jak mówiłem, będzie to TGX Ale nie byłbym taki pewien silnika i reszty, na moję będzie to rama TGA tylko kabina zmieniona, no ale cóż, jeśli będzie to zupełnie nowy model jak Stralis to tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Czyli tak jak mówiłem, będzie to TGX Ale nie byłbym taki pewien silnika i reszty, na moję będzie to rama TGA tylko kabina zmieniona, no ale cóż, jeśli będzie to zupełnie nowy model jak Stralis to tylko się cieszyć Zapewne masz rację ,bo tylko Iveco ma napisane 100% news . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Będzie reedycja Merca i Wester star'a, przydał by się przypływ gotówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenworth Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) A czy znane są może terminy ukazania się reedycji solówki Mercedes Canvas Truck oraz przyczepy Canvas Trailer ?? Edytowane 5 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Czy znane są moze terminy ukazania się reedycji solówki Mercedes Canvas Truck oraz przyczepy Canvas Trailer ?? U nas pewnie będzie to w trzecim lub czwartym kwartale, ale na ebayu na bank wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 I na allegro też pewnie będzie wcześniej ,jak tylko modele pojawią się za granicą to pozwożą do pl ,tylko ciekawe ile zawołają , bo już teraz ceny obecnych modeli są makabryczne ;/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Marudzicie Panowie, marudzicie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Zdjęcia MANa TGX z targów Toy Fair Zapomniałem dodać w poprzednich postach, źródła zdjęć i wiadomości: ipmsdeutschland.de, wettringer-modellbauforum.de, truckmodelworld.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Wznowienie DAF NTT mnie interesuje. Wydali go kiedyś jako wywrotkę, a że ostatnio Fredek był z tą samą wanną, to może warto poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Wczoraj na jednym z niemieckich modelarskich forum wyczytałem takie stwierdzenie na temat Revellowskiego Lone Stara że to Revelowska konkurencja ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Jakoś średnio chce mi się w to wierzyć że Revell sam go zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Gdzieś było że to ex moebius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi