tornado Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Model praktycznie ukończyłem, brakuje tylko tablicy rejestracyjnej. Planuję dorobić jeszcze instalacje elektryczną łączącą aku z resztą osprzętu ale to dopiero wtedy gdy zdobędę odpowiednią dokumentację. Powiem tylko, że model sklejało się bardzo przyjemnie za to kalki to tragedia - rozłaziły się przy byle dotknięciu (właściwie nie ma co się dziwić bo model liczy już sobie 30 lat) przez co połowę z nich straciłem przy samym nakładaniu Kilka następnych, które nakleiłem na elementy chromowane, a nie zabezpieczyłem ich clearem zlazły przy pierwszym dotknięciu palcem. Nie będę rozpisywał się co i jak zrobiłem, wszystko jest w relacji: viewtopic.php?t=20807 A oto fotki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qdłaty Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 No to pokazałeś już zdjęcia oryginału, a teraz prosimy o model. :P A na poważnie, to bardzo udany model. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Oby więcej takich! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Chylę czoła Mistrzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Mistrzostwo w każdym calu ,a w zasadzie to w milimetrze Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrael Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Wygląda zupełnie jak prawdziwy Na pewno na pulce będzie robił duze wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Piękny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyja Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 gratulacje, naprawdę wygląda jak oryginał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandi Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 A może jakieś porównanie do czegoś (bo to chyba niezły kolos jest). No i chyba będzie plener? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Co tu dużo mówić...wspaniały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek9666 Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Super piękny motorek najładniejszy jakiego widziałem w moim życiu - gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted June 7, 2010 Author Share Posted June 7, 2010 Dzięki koledzy za miłe komentarze A może jakieś porównanie do czegoś(bo to chyba niezły kolos jest). No i chyba będzie plener? Porównanie - proszę bardzo a plener będzie, tylko muszę się zmobilizować i ruszyć w teren. Z osobówką w 1:24: Z keniem w 1:25: i grupowe: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Kurczę... model świetny, porównanie wymiarów również. A może tak zdjęcie na rękach "ojca"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny1986tychy Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Piękny model, świetna robota! A i "rodzinka" jednośladów przeokrutnie ciesząca oko:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 OMG piękny modelik a i skala jest też piękna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Kurcze, świetny modelik. A to na pewno model ? bo wygląda jak oryginał No i niezła kolekcja motorków Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Piękny! Gratulacje. Więcej nie piszę bo mnie przytkało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subaroman Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 No musze przyznac, ze motocykle powalaja na kolana, az milo popatrzec!!!! No i ich wielkosc... Robi wrazenie. Swietna kolekcja!!! Pozdrawiam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts