tornado Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Model praktycznie ukończyłem, brakuje tylko tablicy rejestracyjnej. Planuję dorobić jeszcze instalacje elektryczną łączącą aku z resztą osprzętu ale to dopiero wtedy gdy zdobędę odpowiednią dokumentację. Powiem tylko, że model sklejało się bardzo przyjemnie za to kalki to tragedia - rozłaziły się przy byle dotknięciu (właściwie nie ma co się dziwić bo model liczy już sobie 30 lat) przez co połowę z nich straciłem przy samym nakładaniu Kilka następnych, które nakleiłem na elementy chromowane, a nie zabezpieczyłem ich clearem zlazły przy pierwszym dotknięciu palcem. Nie będę rozpisywał się co i jak zrobiłem, wszystko jest w relacji: viewtopic.php?t=20807 A oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 No to pokazałeś już zdjęcia oryginału, a teraz prosimy o model. :P A na poważnie, to bardzo udany model. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Oby więcej takich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Chylę czoła Mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Mistrzostwo w każdym calu ,a w zasadzie to w milimetrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Wygląda zupełnie jak prawdziwy Na pewno na pulce będzie robił duze wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyja Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 gratulacje, naprawdę wygląda jak oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 A może jakieś porównanie do czegoś (bo to chyba niezły kolos jest). No i chyba będzie plener? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Co tu dużo mówić...wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Super piękny motorek najładniejszy jakiego widziałem w moim życiu - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 Dzięki koledzy za miłe komentarze A może jakieś porównanie do czegoś(bo to chyba niezły kolos jest). No i chyba będzie plener? Porównanie - proszę bardzo a plener będzie, tylko muszę się zmobilizować i ruszyć w teren. Z osobówką w 1:24: Z keniem w 1:25: i grupowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Kurczę... model świetny, porównanie wymiarów również. A może tak zdjęcie na rękach "ojca"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Piękny model, świetna robota! A i "rodzinka" jednośladów przeokrutnie ciesząca oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 OMG piękny modelik a i skala jest też piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Czerwca 2010 Share Napisano 28 Czerwca 2010 Kurcze, świetny modelik. A to na pewno model ? bo wygląda jak oryginał No i niezła kolekcja motorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Piękny! Gratulacje. Więcej nie piszę bo mnie przytkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 No musze przyznac, ze motocykle powalaja na kolana, az milo popatrzec!!!! No i ich wielkosc... Robi wrazenie. Swietna kolekcja!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi