reggy Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Wziąłem go skończyłem, bo tak stał i na mnie patrzył! Linki wykonane z kawałków kobiety. Warsztat: viewtopic.php?t=19420 I jedna fotka z budowy dla zobrazowania skali: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Piękne "Hooddzisko" wyszło. Bardzo podoba mi się postarzenie, tak w sam raz.Blachy zrobione czysto i elegancko.Naprawdę robota na światowym poziomie . Czy nie obawiasz się, aby o te kawałki pięknej kobiecej formy? Że np wyciągną się albo skurczą pod wpływem wilgotności? Napisz jakich farb urzyłeś. Nie kastrat, a naprawdę z jajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 I jedna fotka z budowy dla zobrazowania skali: ..nie ma to jak kasa a reszta to tylko tło ... - gratuluje fajnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Świetna zegarmistrzowska robota! Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 reggy dużo tej kobiety musiałeś wypruc?? ;) Bardzo ładny Hood. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Piękny model gratuluję i co za poświęcenie dla modelarza . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Lipca 2010 Autor Share Napisano 23 Lipca 2010 reggy dużo tej kobiety musiałeś wypruc?? ;) Wystarczy zaprosić długowłosą brunetkę na cały dzień, a potem zlustrować dywan i meble. Skąd one biorę te włosy ;) Że np wyciągną się albo skurczą pod wpływem wilgotności? W sumie nie mam pojęcia jak to się zachowa. Pół roku temu użyłem takich naciągów na USS Quick i póki co, napięte jest postronki są nadal. Włosy to w sumie trwała część ludzkiego ciała ;) Dzięki za komentarze! Dwa kolejne okręty w 1:700 już mają poklejone kadłuby, niedługo wrzucę relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Dwa kolejne okręty w 1:700 już mają poklejone kadłuby, niedługo wrzucę relację. Jakie? Piękny model wyszedł, gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 Pomimo, że jestem totalnym szczurem lądowym (a raczej lądowo-powietrznym), to Twój Hood bardzo mi się podoba. O wiele ciekawszy i efektowniejszy niż Twój ostatnio zaprezentowany pancerny ambulansik. Te okręty bo jednak bardzo kunsztowna robota, która wymaga cierpliwości. Ja sam tak się czaję koło swojej USS Arizony i ciągle nie mogę się za nią zabrać. Może kiedyś to nastąpi... To może teraz do tego Hooda zrobiłbyś Bismarcka i Prinz Eugena do kompletu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Zawsze podziwiałęm ludzi, którzy sklejają okręty. Ten jest swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Bardzo piękny model. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Nie może się nie podobać. BRAWO! Pozdrawiam Macisso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Przyłączam się do och-ów i ach-ów...świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 15 Listopada 2010 Share Napisano 15 Listopada 2010 Świetne brudzenie i w ogóle rewelacja. Na chwilę zapomniałem, że to taki mikrus ... Tylko coś mi ten pokład nie leży - taki ciemny miał być ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Krótko i zwięźle: świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Również gratuluję, wspaniały model, kawał porządnej roboty. Mam tylko jedna uwagę, łatwą do wykonania: kotwice moim zdaniem za bardzo wystają z kluz. Masz dwa wyjścia albo je odkleisz i trochę skrócisz trzony, tak aby po wklejeniu łapy z pazurami zakrywały kluzę, albo przykleisz je tak aby robiły wrażenie, że wiszą z kluz na łańcuchach, tak jak na zdjęciu poniżej: (źródło facta nautica) albo tak: (źródło: www.naval-history.net) Tak szczególnie Włosi lubili pływać, dziób wydaje się bardziej majestatyczny. Jak poprawisz kotwice, to będziesz miał model wręcz idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Fajny HMS Hood. Ogólnie piękna robota. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi