Krzychu126 Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Hmm skoro najpierw robisz część własnoręcznie a później i tak robisz odlewy to oryginał masz w zapasie czyli jesteś w stanie odlewać nadal wszystkie części czyli jak by nie było możesz zrobić kilka modeli a za tym idzie to że możesz "produkować" żywiczne modele i mieć biznes... Niesamowite co może zrobić sobie w domku jeden taki pan w porównaniu do sztabu ludzi i maszyn Revella czy Italeri voseba jesteś królem "figur woskowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Najdłuższy inbox na forum. Oby te szczegóły nie zginęły w tłumie, jest jak zwykle rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Jakbyś chciał produkować, a później sprzedawać te modele, to pamiętaj, że w życiu są dwie pewne rzeczy: 1. śmierć 2. podatki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2012 Hmm skoro najpierw robisz część własnoręcznie a później i tak robisz odlewy to oryginał masz w zapasie czyli jesteś w stanie odlewać nadal wszystkie części czyli jak by nie było możesz zrobić kilka modeli a za tym idzie to że możesz "produkować" żywiczne modele i mieć biznes... Niesamowite co może zrobić sobie w domku jeden taki pan w porównaniu do sztabu ludzi i maszyn Revella czy Italeri Dostałem już parę ofert w tej sprawie, zobaczymy co z tego wyjdzie… Najdłuższy inbox na forum. Oby te szczegóły nie zginęły w tłumie, jest jak zwykle rewelacyjnie. Zginą, jak zawsze:) Dzięki za komentarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 Witam wszystkich! Wreszcie udało się mi skończyć tylne zawieszenie! Miałem nadzieję że wyjdzie trochę lepiej ale niestety…. Na szczęście dramatu nie ma…. Zapraszam do komentowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Coś niesamowitego. Na etapie składania wszystkiego do kupy ciężko sobie wyobrazić jakie znaczenie mają najdrobniejsze szczegóły, ale to one powodują opadanie szczęki przy produkcie końcowym. Dla mnie rewelka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Sebastian, niesamowite co robisz z tym modelem. Dla mnie sam fakt, ze wszystko robisz od podstaw zasluguje na wysokie uznanie. Kawal dobrej roboty jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Jak widzę aktualizację z twojej strony to aż mi się micha cieszy. Perfekcyjna robota nawet nie mogę sobie wyobrazić efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Cześć! Miło widzieć kolejne postępy. No i oczywiście tradycyjnie bardzo wysoki poziom wykonania. Aż by się chciało zobaczyć na tym już trochę farby - życzę, żeby to było jak najszybciej - powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Robi wrażenie za każdym razem. Na tych ujęciach słabo to widać, ale wydaje mi się, że nakrętki na kołach są duże. I czy otwory w felgach nie powinny być idealnie naprzeciwko siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 2 Września 2012 Autor Share Napisano 2 Września 2012 Dziękuję wszystkim za miłe komentarze! pmroczko – też na to czekam, ale bez pospiechu, malowanie nie jest moją mocną stroną. Teraz zabieram się za kabiną i myślę, że na tym elemencie się trochę podszkolę lakierniczo. copycat – masz rację, co do felg, ale one są założone tylko do zdjęć, dlatego nie zwróciłem na to uwagi. Montaż opon wymaga założenia zewnętrznej felgi na końcu. Co do śrub to jest to oryginalny kfs, zastanawiałem się na tymi śrubami oraz nad samym kształtem felgi, ale doszedłem do wniosku, że tak zostawię to. Jeszcze raz dziękuję za komentarze i zapraszam do dyskusji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Coś pięknego Robi wrażenie jak i budzi podziw. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Warsztat budowniczy jak najbardziej mi się podoba, zastanawiam sie jak Twój warsztat malarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Warsztat voseby mogę porównać do "Mody na sukces"... Zaskakujące zwroty akcji, różnorodność materiałów, no i przede wszystkim nie widać końca. Jednak w przeciwieństwie do serialu, przygody Sebastiana aż chce sie oglądać. Ja jestem pełen podziwu dla autora za umiejętności i za spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 8 Września 2012 Autor Share Napisano 8 Września 2012 Warsztat budowniczy jak najbardziej mi się podoba, zastanawiam sie jak Twój warsztat malarski. Do du..... Ale mam nadzieję że na podstawię Twoich tutoriali nie popsuje modelu malowaniem:) Warsztat voseby mogę porównać do "Mody na sukces"... Zaskakujące zwroty akcji, różnorodność materiałów, no i przede wszystkim nie widać końca. Dobre Dziękuję Panowie za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Witam wszystkich!Wreszcie udało się mi skończyć tylne zawieszenie! Miałem nadzieję że wyjdzie trochę lepiej ale niestety…. Na szczęście dramatu nie ma…. Zapraszam do komentowania:) He he ciekawe co w Twoim zawieszeniu miało by być lepsze jak wszystko jest na super mega hiper najwyższym poziomie. Czekamy na kolejne aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi