Andrzej_LK Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 gdybym wiedział, że to komuś humor poprawia to bym częściej updatował :-) poprawię się. Temir, gdzie mogę podpatrzeć taki peryskopik? korpus to figurka Miga, pięknie wymodelowali gościa, głowa to jakiś klon Millicasta z przeszczepioną twarzą od Preisera (niestety jak widzę głowy z Miga to klnę szpetnie - robią bardzo ładne figurki z tragicznymi twarzami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 A mi się figurka nie podoba bo.... ubrana w pixie suit Średnio podoba mi się też hełm bo za wysoko siedzi na łepetynie. Czy tego tematu (sprawa ubranka) nie wałkowaliśmy przy Krowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Klasa i precyzja sama w sobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Października 2010 Autor Share Napisano 18 Października 2010 ech, Piotrek wszystko musisz wypatrzyć na razie niczego lepszego nie mam i nie zrobie, obiecuję poprawę. zrobiłem drugą figurkę i z grubsza będzie to tak: chyba, że doradzicie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Witam! Temir, gdzie mogę podpatrzeć taki peryskopik? Tutaj: Jak widać nie jest to skomplikowane ustrojstwo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Października 2010 Autor Share Napisano 18 Października 2010 dziękuję Temirku, pewnie wykorzystam już w nastepnym modelu ale się przyda na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 trochę pomęczyłem podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Z czego takie drzewko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 składniki: patyczki uzbierane na spacerze, fragmenty suchych zarośli, majeranek, klej wikol. trzeba bylo trochę poślęczeć, żeby wszystko dopasować, ale wygląda z grubsza jak drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Fajnie, aczkolwiek nie podoba mi się zbytnio gleba - widać ślady narzędzia służącego do jej układania. Z grubsza ziemia wygląda jak zaschnięte błoto, po którym coś było ciągnięte. Można by się z tego jakoś tłumaczyć, ale ta gleba wszędzie tak wygląda, nawet wokół drzewa. Uff... Zawiła ta moja myśl. A drzewko - super. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Zgadzam się z Grzegorzem - roslinność super, natomiast grunt wyszedł mocno plastelinowy. Nie ma też na nim faktury, a nawet błoto ma jakieś grudy w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Listopada 2010 Autor Share Napisano 3 Listopada 2010 ech, macie rację ale nie mam pomysłu jak z tego wybrnąć. nie jestem dobry w te klocki. planowałem jeszcze pigmentowanie. może coś mi doradzicie? dać więcej posypki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 11 Listopada 2010 Autor Share Napisano 11 Listopada 2010 Dzięki za wsparcie tak na szybko mała kontynuacja przy niezbyt dobrym świetle: pozostało jeszcze trochę drobiazgów ale już bliżej końca niż poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 świetnie się prezentuje ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Genialny ulepek i całość również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 A nie powinno być przypadkiem Bologne zamiast Bologna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi