Andrzej_LK Napisano 17 Października 2010 Autor Napisano 17 Października 2010 gdybym wiedział, że to komuś humor poprawia to bym częściej updatował :-) poprawię się. Temir, gdzie mogę podpatrzeć taki peryskopik? korpus to figurka Miga, pięknie wymodelowali gościa, głowa to jakiś klon Millicasta z przeszczepioną twarzą od Preisera (niestety jak widzę głowy z Miga to klnę szpetnie - robią bardzo ładne figurki z tragicznymi twarzami). Cytuj
rtoipmodest Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 A mi się figurka nie podoba bo.... ubrana w pixie suit Średnio podoba mi się też hełm bo za wysoko siedzi na łepetynie. Czy tego tematu (sprawa ubranka) nie wałkowaliśmy przy Krowie Cytuj
Konrad C Napisano 17 Października 2010 Napisano 17 Października 2010 Klasa i precyzja sama w sobie ! Cytuj
Andrzej_LK Napisano 18 Października 2010 Autor Napisano 18 Października 2010 ech, Piotrek wszystko musisz wypatrzyć na razie niczego lepszego nie mam i nie zrobie, obiecuję poprawę. zrobiłem drugą figurkę i z grubsza będzie to tak: chyba, że doradzicie inaczej. Cytuj
temir 2 Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Witam! Temir, gdzie mogę podpatrzeć taki peryskopik? Tutaj: Jak widać nie jest to skomplikowane ustrojstwo. Pozdrawiam! Cytuj
Andrzej_LK Napisano 18 Października 2010 Autor Napisano 18 Października 2010 dziękuję Temirku, pewnie wykorzystam już w nastepnym modelu ale się przyda na pewno. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 trochę pomęczyłem podstawkę Cytuj
Andrzej_LK Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 składniki: patyczki uzbierane na spacerze, fragmenty suchych zarośli, majeranek, klej wikol. trzeba bylo trochę poślęczeć, żeby wszystko dopasować, ale wygląda z grubsza jak drzewo. Cytuj
grzesioj Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Fajnie, aczkolwiek nie podoba mi się zbytnio gleba - widać ślady narzędzia służącego do jej układania. Z grubsza ziemia wygląda jak zaschnięte błoto, po którym coś było ciągnięte. Można by się z tego jakoś tłumaczyć, ale ta gleba wszędzie tak wygląda, nawet wokół drzewa. Uff... Zawiła ta moja myśl. A drzewko - super. pozdrawiam Grzesiek Cytuj
Panzer4 Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Zgadzam się z Grzegorzem - roslinność super, natomiast grunt wyszedł mocno plastelinowy. Nie ma też na nim faktury, a nawet błoto ma jakieś grudy w sobie. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 3 Listopada 2010 Autor Napisano 3 Listopada 2010 ech, macie rację ale nie mam pomysłu jak z tego wybrnąć. nie jestem dobry w te klocki. planowałem jeszcze pigmentowanie. może coś mi doradzicie? dać więcej posypki? Cytuj
Andrzej_LK Napisano 11 Listopada 2010 Autor Napisano 11 Listopada 2010 Dzięki za wsparcie tak na szybko mała kontynuacja przy niezbyt dobrym świetle: pozostało jeszcze trochę drobiazgów ale już bliżej końca niż poczatku Cytuj
halset Napisano 31 Lipca 2016 Napisano 31 Lipca 2016 A nie powinno być przypadkiem Bologne zamiast Bologna? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi