Gerd Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 stadko takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Chętnie bym się wypowiedział ale nie mogę znaleźć odpowiednich słów by opisać te cudeńka w jedynej słusznej na świecie skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 To twoje dzieła? Piękne skąd je masz(Bo nie wszystkie są w sprzedaży wiec pytam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Przepiękna kolekcja, no i jakże nastrojowa ekspozycja, pogratulować tylko Szczerze mówiąc to nie zdawałem sobie sprawy że ten rosomaczek taki duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Tak widziałem ją super . Poproszę o pozostałą zawartość gablotki na fotkach . W namiocie prezentowała się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 To twoje dzieła? Po wolutku. Moje są tylko, zdjęcia, to co w gablocie to producenta (chyba). Pomyślałem, że nie wszyscy napaleni na Rosomaki będą mieli okazję przykleić nos do szybki. Zastanowiła mnie ewentualna cana gdyby kogoś opętała chęć strowrzenia takiego zbioru. 13 szt w 5 wariantach po cenie zaporowej,.. no to każdy może policzyć ile wychodzi za samą dolną półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 A gdzie ta cudowna wystawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Z czego zrobiono RPGnet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Witam! A gdzie ta cudowna wystawa? MSPO Kielce 2010. Z czego zrobiono RPGnet ? Blaszka fototrawiona. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Dzisiaj na ,,Alle drogo" pojawiły się Rosomaki sprzedawane przez Tololoko cena 260 + koszty wysyłki. Wersja do samo złożenia dopiero w planach za ile to niewiadomo narazie OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 23 Września 2010 Autor Share Napisano 23 Września 2010 Już można składać zamówienia, wogóle można było wcześniej - przed pięcioma dniami właśnie to uczyniłem na wersję z OSS-M (wersja do złożenia oczywiście).Także za dwa tygodnie powinienem mieć i wstawię in-box . Cena 150zł+ dycha za wysyłkę . Trochę drogo ale modele bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Dla mnie cena zaporowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tales79 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Przy tej cenie wysyłka mogłaby być gratis (choćby ekonomiczna...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Witam Cena na Allegro na ten model w tej skali to jakaś paranoja .Szczęście że zbieram II wojnę :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Bralem swego czasu przymiarke na ten model. Jednak na zapytanie u producenta w Siemoanowicach Sl. o ewentualna zgode nie otrzymalem odpowiedzi. A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Cena 150zł+ dycha za wysyłkę . Trochę drogo ale modele bardzo fajne A gdzie ty widziałeś cenę 150 zeta? Ja wszędzie widzę 260-270 złociszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 260-270 zł to model gotowy (To jest dopiero zaporowe) Zamówiłem wersję do samodzielnego złożenia i dostałem odpowiedź o przelew 150 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Ma ktoś z was ten model? Może jakiś in-box? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Usunąłem posty związane z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Nowy Rosomak z wyrzutniami PPanc. SPIKE z wieżą Hitfist. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Mogli poczekać do wprowadzenia go do służby bo o ile w ogóle do niej wejdzie to możliwe że będzie wyglądał inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Modele żywiczne to jeszcze nie moja liga, ale muszę spytać - czy WEM już jest w sprzedaży? Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Września 2011 Autor Share Napisano 15 Września 2011 Mogli poczekać do wprowadzenia go do służby bo o ile w ogóle do niej wejdzie to możliwe że będzie wyglądał inaczej. Model jest prototypem rosomaka ze Spike'ami pokazanego na MSPO w Kielcach i w takim celu powstał (zapewne kwestia modelarska jest drugoplanowa) . czy WEM już jest w sprzedaży? Tak. W zasadzie już od dawna jest w sprzedaży . Zarówno w wersji afgańskiej, dopancerzonej jak i europejskiej bez tych modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Modele żywiczne to jeszcze nie moja liga, ale muszę spytać - czy WEM już jest w sprzedaży?Pozdrawiam Krzysztof Też tak uważałem i bałem się żywicy jak ognia, teraz wiem co traciłem. Już pisano, WEM jest w sprzedaży: Sory za fotki z napisem, ale nie wstawiałem ich oddzielnie na stronę i są ściągane ze strony sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi