Gerd Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 „Pod choinkę” dostałem zestaw Revell 07399, w zasadzie nie robię …takich, ale podobał się żonie, cóż było robić? – skleiłem dla niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthjacek Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Podobają mi się pudła w środku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 haha genialne i krakowskie blachy fajne wykonanie i super pomysł ! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 No no no... Fajne wykonanie, a zawartość ( pudełka) - genialny pomysł. Można wiedzieć jak je wykonałeś ? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Pudełka z modelami były chyba w zestawie,ale pewny nie jestem.Model wyszedł bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Faaajne. Ciekawe w jakiej skali jest ten Mi-24, że wypełnił prawie cały tył samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Wow Genialny model bardzo mi się podoba i te detale . Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Genialne! Widziałem już kiedyś takie coś z ciężarówką AMT wypchaną pudełkami, ale i tak twój pomysł wygląda bardzo oryginalnie, ehh chciałbym stać się właścicielem tej zawartości Jak rozumiem to twój pierwszy cywil? bo wyszedł naprawdę przednio, chromy malowałeś czy zostały fabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Żona ma bardzo dobry gust! Założę się ,że pójdzie jako Fotka Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Września 2010 Autor Share Napisano 12 Września 2010 Pudełka z modelami były chyba w zestawie ...dobrze by było...ale wtedy nie było by pomysłu. Żeby oddać sprawiedliwość, wymyślił to Krystek, jakoś w styczniu i wybawił mnie z kłopotu co z prezentem zrobić. Można wiedzieć jak je wykonałeś ? przefotografowałem, co tam było pod ręką złożyłem potem do kupy i ciach na drukarkę. Potem jeden wieczór sklejania pudełeczek "ot i cała historyja" Tak to z gruba wygląda: ,a to ten Mi-siek: Ciekawe w jakiej skali jest ten Mi-24, oryginale to Trumpeter 1:35, pudło o wymiarch: 60x32cm, faktycznie może trochę przeskalowałem.... Jak rozumiem to twój pierwszy cywil? Tak pierwszy i chyba ostatni. chromy malowałeś czy zostały fabryczne zostały fabryczne, szkoda było spaprać. Żona ma bardzo dobry gust! Dziękuję, przekażę Szefowej. Bardzo się cieszę, że się podoba, zwłaszcza, że to trochę nie moja bajka i dziękuję za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Wspaniały model. Moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Ogólnie model bardzo mi się podoba a i pomysł z pudłami jest Posłodził bym więcej gdyby nie to, że rdza zżera karoserię a felgi i tapicerka są jak by prosto z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomuel Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Witam to pudło z Mi 24 wydaje mi się ciut za duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Ciekawe w jakiej skali jest ten Mi-24, że wypełnił prawie cały tył samochodu oryginale to Trumpeter 1:35, pudło o wymiarch: 60x32cm, faktycznie może trochę przeskalowałem.... to pudło z Mi 24 wydaje mi się ciut za duże... Widać kto czyta, a kto ogląda obrazki... Co do modelu bardzo mi się podoba, choć jak wspomniał tornado wnętrze trochę za czyste. Ogólnie pozytywne wrażenia, a pudła w bagażniku to super pomysł. Gratuluję, pozdrawiam i zachęcam mimo wszystko do klejenia cywili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Model bardzo przyjemny dla oka, ładnie wykonany ja również zachęcam do klejenia cywili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Ja tylko głośno myślałem. Liczy się wykonanie. Jest tam może pudełeczko z AN-2 w 1/48 ? - chętnie odkupię. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Gdzieniegdzie dostrzegłem lekką skórkę pomarańczy na lakierze. Ale to mały pikuś w stosunku do reszty wykonania. Model bardzo mi się podoba a pomysł z pudełkami jest genialny co przedmówcy już zauważyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Piękny model, gratuluję, a i pomysłów widzę tu więcej; - VW na krakowskich blachach, ściągnięty z Holandii (kto to zarejestrował? ) - wspomniane już pudła wewnątrz - prezent od żony, zwanej szefową , wróci do darczyńcy z przesłaniem ' Życzyłbym sobie zawartości modelu na kolejną gwiazdkę" Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luck1985 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Wkonanie i pomysł na wnętrze - szacun Nie ma co narzekać , zawsze jakaś odskocznia od Twojej dziedziny. Gorzej gdyby szefowa kazała pomalować na różowo i domalować kwiatki Peace&Love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Gratulacje! Bardzo ładnie wykonany modelik. Żona powinna być szczęśliwa Dodatkowo wyrazy uznania za pudełka. Świetny pomysł i wykonanie Nie mniej mnie urzekł taki mały szczegół. Chodzi mi o połączeniu naszych rodzimych blach z naklejką na szybie, co świadczy że pojazd został sprowadzony z Holandii. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Ale czadzik ! Piękna robota, oczu oderwać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Września 2010 Autor Share Napisano 20 Września 2010 Piękna robota, oczu oderwać nie można. ...z takich ust pochwała... no no. Dziękuję. (Wszystkim innym nie mniej) wróci do darczyńcy z przesłaniem ' Życzyłbym sobie zawartości modelu na kolejną gwiazdkę" Nie wpadłem na to, gdybym to wymyślił wrzucił bym do środka pudełka, które chcę, a nie te które mam. Być może skorzystam z sugestii w przyszłości. Żona powinna być szczęśliwa Mówi, że jest (nie tylko z powodu modelu). Gorzej gdyby szefowa kazała pomalować na różowo nie mogę malować wszytskich modeli na różowo: viewtopic.php?t=21991 Administracji dziękuję za wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Czy przypadkiem nie pokazywałeś go w Bytomiu? Kojarzę go po tych pudełkach w środku. Super modelik i za pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Super pomysł - biję brawo za wykonanie i poczucie humoru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 Świetny model, bardzo ciekawy pomysł z pudełkami wewnątrz wozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi