marioba Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Witam Szanownych Forumowiczów! Mój najnowszy ulepek, stary zestaw Italeri, Jagdpanzer 38(t) "Hetzer" 1:35.. Pudło kupione około 1994-5 roku i dopiero teraz doczekało się polepienia i pomalowania. Sam model jest słaby. Widać po nim te 40 lat. Merytoryczna i jakościowa klęska. Dlatego skleiłem go w dwa wieczory i jakoś tam pomalowałem co by przypominał trochę Hetzera. Jedyny dodatek to tylny notek. Mogłem zrobić fakturę stali na jarzmie armaty, ale nie chciało mi się..... Model pomalowany tym co miałem pod ręką. Testors, Pactra, Revell, Vallejo, Humbrol. Chińskie oleje i Tensocrom Lifecolor. Zapraszam do oglądania. Ps. Jakby ktoś jednak chciał kupić sobie tego Hetzera, to Bilek sprzedaje go teraz w swoim podełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 No powiem Ci, że wycisnąłeś z tego zestawu 120%. Mnie bardzo się podoba. Zwłaszcza kamuflaż -prosty, a efektowny. Kiedyś zastanawiałem się nad Hetzerem i nie pamiętam czemu go wtedy nie kupiłem. Kiedyś na pewno się skuszę. ;) Jeszcze raz gratulacje udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Chyba Twój najlepszy model, no nie licząc Churchilla graty, piękne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Jak na szybki model, to wygląda bardzo efektownie. Fajnie Ci wyszło stonowanie kolorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 fajnie wyszedl, ladne kamo i zabiegi brudzingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hosemi Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Miałem ten zestaw...Do dziś w każdym koszmarze mi się śni... Jestem pełen podziwu że udało Ci się z niego zrobić takie cudo... Jakby to powiedział Wojewódzki: jestem na TAK,przechodzisz do finału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Bardzo klimatyczny model, szczególnie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Fajne wykonanie, świetnie zróżnicowanie kolorystyczne, naprawdę wycisnąłeś z zestawu Max. Już nawet wiem czemu założyłeś wszystkie schurzeny Niestety widać że gąski to gumisie, ale to jedyny minus. Niebo lepszy od mojego Hetza. Pozdrawiam i bierz się za coś nowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Świetny model. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 piękny model, jest na co popatrzeć, co następne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Następne jest tutaj: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=23207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi