Mirek66 Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Witam . Tyle udało mi się zdziałać przy tym modelu , jak wyszedł oceńcie sami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Mirku, wymiatasz, Twoje modele w Lublinie wyróżniały się chyba najbardziej ze wszystkich kolekcji. Żałuje że nie miałem okazji pochwalić Cię osobiście. Także i te ISU rzuciło mi się w oko, bardzo mi się podoba. Złapałeś klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Mirku, wymiatasz Trudno się z tym nie zgodzić, działo jak prawdziwe, gąsienice -bajka, nie mogę się napatrzeć. GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Witam! Super! Zrobiony tak jak lubię. Wszystkiego z umiarem, subtelnie, bez przesady! Jeszcze raz super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Października 2010 Autor Share Napisano 25 Października 2010 Dziękuję koledzy za pozytywny odbiór Krzysiek w zasadzie wszystkie modele były naprawdę dla mnie super , a koledzy w 72 to porobili cuda . Szkoda ze nie zgadaliśmy się ale może w przyszłości wcześniej się rozpoznamy a nie przy ogłaszaniu wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 przepiękny, coraz bardziej żałuję, że nie wybrałem się do Lublina... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Świetnie wygląda! Bardzo lubię Twój styl, kolejny, naprawdę dobry model! Szkoda ze nie zgadaliśmy się ale może w przyszłości wcześniej się rozpoznamy a nie przy ogłaszaniu wyników Panowie, to Kraków, Katowice, Bytom blisko- nic straconego! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misqgrzywa Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Piękna robota. Wprost esencja sowieckiego pancerza:) figurki bardzo ładne. całość świetna wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Kolejny raz zostało udowodnione, że nie trzeba wydawać wiadra kasy na model ze znaczkiem TAMIYA na pudle aby mieć ładny model. Malowanie super. Podstawka jeszcze lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Fotka nr 1 robi wrażenie koleś po lewej fotka na tapete super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 ....ale "smok" - super!!! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 4 Listopada 2010 Autor Share Napisano 4 Listopada 2010 Dziękuję koledzy mundurki muszę przemalować gdyż okazało się że zielonych nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Sam model wyszedł Ci pięknie. Miałem okazję oglądać go w Lublinie i stwierdzam, że był jednym z najładniejszych "pancerników" jakie się tam pojawiły. Jedyne do czego mógłbym się nieco przyczepić to żółtawa skóra załogantów. No chyba, że pochodzą z dalszych rubieży ZSRR Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Dawno mnie tu nie było i widzę,że dużo przegapiłem, model świetny,ma klimat,widać ,że solidna maszyna Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 Piękny model, ladne figurki i fajna podstawka. Wszystko ładnie sie komponuje. Zrobiłem takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 teraz jest z epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Listopada 2010 Autor Share Napisano 7 Listopada 2010 Dzięki oczywiście to Azjaci Kurde zazdroszczę wam umiejętności obróbki fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszek81 Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Model piekny, a moge sie dowiedziec co zostalo uzyte do zrobienia tych zaciekow? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 Model I klasa, pomijam to, że lekko się świeci, pewnie padało. Figurki pomalowanie rewelacyjnie (same w sobie też są fajne, a niej jak większość np. żywicznych, co ryj.. twarze mają jak banda degeneratów i alkoholików). Sama podstawa jest dość skąpa, jak na wystawie by stał, to .... w tłumie może zginąć, na tle panoramy lasu prezentuje się rewelacyjnie. Jak dla mnie BOMBA. PS. jak będzie jechał z ISU na wystawę to zabierz ze sobą tło, tak jak kiedyś dwie figurki z SW EIV Obi ve. DV, będzie gites. Dzięki oczywiście to Azjaci Kurde zazdroszczę wam umiejętności obróbki fotek Zrób zdjęcia na blue lub greenboxie i będzie cacy w obróbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 19 Listopada 2010 Share Napisano 19 Listopada 2010 jest bardzo realistyczny.Szczere gratulacje wyszło celująco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 19 Listopada 2010 Autor Share Napisano 19 Listopada 2010 Dziękuje za pozytywny odbiór mojej pracy Do zacieków użyłem brązu Van Dycka ( olejna ) Model lekko połyskuje ale jakoś tak mi lepiej pasuje do zieleni . Podstawka jest jako podstawka zrobiona w pospiechu przed wystawą w Lublinie , chociaż powoli tez chyba bym lepszej nie zrobił Dzięki za poradę w sprawie zdjęć następnym razem spróbuje . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Super wykonanie, zarówno modelu jak i figurek. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi