Serek Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 Hmm, wiem on zawsze ma kupe dokumentacji, a ja prawie nic nie mam :(:(:(, może go znacie albo coś i porpsilibyście o kilka fotosów dla mnie głównie środek i silnik bo mam tylko 1 fotka silnika a ze środka nie mam nic, no i jeszcze może być kilka fotek tego holownika całego z tyłu, jak wam się uda oczywiście, ja do niczego nie zmuszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Chłopie przecież on wszystkie fotki na forum wkleja... http://wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php?threadid=6008&page=1 Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 19 Marca 2007 Autor Share Napisano 19 Marca 2007 No tak masz rację widzę że wkleja na forum, ale on bardzo powoli robi , a mi już przydały by się jakieś foty silinka i wnętrza, nie mówiąc o ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Ramą się nie przejmuj... I tak nie będzie jej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Pretorian nie znasz kolesia oj nie znasz.. Ja jak go poprosiłem o kilka fotek windmilla to na skrzynke zucił mi prawie 400 fotek zajmujacych ponad 100 MB. Tylko szkoda że majac tak dokładną dokumentację nie pokusił się o odwzorowanie jwj w modelu. Serek jak znajde czas sprechne do niego coś w sprawie fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 No to ja nic nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Serek jak znajde czas sprechne do niego coś w sprawie fotek Wow serdeczne dzięki, będę niezmiernie uradowany poczekam sobie na kilka fotek, narazie nie daje fotek bo nie wiele zrobiłęm od ostatnich wyciąłem kilka części z ramek poszpachlowałem i takie tam pierdółki, dam dopiero jak coś się więcej ruszy bo nie chce teraz tematu zamulać byle czym. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 (edytowane) Mała aktualizacja Poduszki jeszcze muszę przeleciec jedną warstwą serbrnego Wiem ubytki chromu, jutro zakleje folią , dzisiaj już nie miałem na to czasu No i narazie tyle , kurcze przepraszam za foty, ale aparat się rozkraczył , ale w piątek dotrze do mnie to Pełna radocha Edytowane 27 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 SONYak fajny... Mialem okazje sie niem pobawic kiedys. Gdyby tylko nie te nieszczesne Memory Sticki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 Gdyby tylko nie te nieszczesne Memory Sticki... Masz rację mogli zrobić wbudowaną pamieć ze 2GB i by super było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 No to teraz masz czym robić fotki nawet to już widać po ich ilości gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 30 Marca 2007 Autor Share Napisano 30 Marca 2007 Tyle zrobiłem dzisja ( Łeb wsadziłem :/ ) Narazie tyle, jutro więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Podwozie ukończone tylko silnik wsadzić i gotowe. Narazie prace nad silinikiem trwają już po podkładzie. Foty To tylko krzywo włożone opony na szybko później to porawie. Zabawiłem się też makro Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Przy tej ilości fotek mógl byś wstawiać miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 1 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Przy tej ilości fotek mógl byś wstawiać miniaturki. Kurde zupełnie o tym zaponiałem, przepraszam :(, już poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 1 Kwietnia 2007 Share Napisano 1 Kwietnia 2007 Masz... Dać chłopcu aparat Ładnie, ładnie Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 bolsza maszyna można zobaczyć jakie mniej więcej malowanie będzie? Może też się kiedyś skuszę na jakiegoś holownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 bolsza maszyna można zobaczyć jakie mniej więcej malowanie będzie? Może też się kiedyś skuszę na jakiegoś holownika Malowanie będzie tak jak na oryginale kilka fotek modelu na którym się wzoruje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Guido? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Guido? Hm na pierwszej fotce rozpoznaję mojego wreckera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Guido? Nie to jakiś inny Niemiec Hm na pierwszej fotce rozpoznaję mojego wreckera Tak masz rację zbierałem wszystkie foty z netu tego pojazdu jakie tylko były, mam nadzieje, że się nie obraziłeś że wstawiłem jedną twoją fotkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Guido? Hm na pierwszej fotce rozpoznaję mojego wreckera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Mała auktualizacja dzisiaj pomalowałem silnik Nie obyło się też bez małej przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Pominę zły kolor silnika, chociaż zgodny zapewne z instrukcją (taki paradoks ), ale paski to móglbyś walnąć czarnym matem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Pominę zły kolor silnika Jak to zły kolor silnika ? mam 2 fotki i ma być żółty A co do pasków to oczywiste, że je pomaluje za czarny mat, nie zrobiłem tego tylko dlatego, że jeszcze nie wysechł dobrze żółty na silniku To dopiero wstępne malowanie korpusu silnika, paski, śruby, obręcze, to dopiero wszystko przede mną, przecież nie będę mazał na mokrej farbie, musi najpierw wyschnąć i wszystko się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi