Skocz do zawartości

PROJEKT GRUPOWY HUMVEE - Ankieta konkursowa

Kto według Ciebie zrobił najlepszy model Humvee?  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto według Ciebie zrobił najlepszy model Humvee?

• 1. adamkijak
      27
    • 2. BaldPuma
      51
    • 3. Grzes
      12
    • 4. kamil83
      10
    • 5. kubisz
      149
    • 6. lexxer_monster_machine
      22
    • 7. peter
      15
    • 8. Peter 1410
      3
    • 9. Pit M-ce
      9
    • 10. Qdłaty
      9
    • 11. Sagi
      2
    • 12. Skinn3r
      15
    • 13. Tomek Mroczkowski
      4
    • 14. Tysiuniek
      58
    • 15. Zderzak
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie było łatwo wybrać, bo wszystkie bardzo ładne, ale w końcu głos oddałem.

Najbardziej w konkursie podoba mi się to, że głosujemy na model a nie na zdjęcie

• Odpowiedzi 117
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zagłosowałem, chociaż do ankiety dokopałem się chyba wczoraj i głos oddałem nim doszedł mail z informacją. No ciekaw jestem, czy dobrze trafiłem z wyborem.

Napisano

W imieniu wszystkich uczestników dziękuję tym, którzy do tej pory oddali swoje głosy.

Napisano

Tez dostalem maila - dokladnie dzis o 03:40. Widocznie serwer musi przerobic te pare tysi wiadomosci... Zwrociliscie uwage na "Konkurs zorganizowany przez konkurs [...]"? Samoorganizujace sie konkursy juz tu mamy. Powinno byc raczej przez "uczestnikow".

Pozdr.

Pawel

Napisano
"Konkurs zorganizowany przez konkurs [...]"?

Czepiasz się słówek. ;) Z resztą teraz to tylko mod może zmienić wpis. ;]

Napisano

Paweł miał na myśli chyba treść maila, więc trudno już coś zmienić. Piszę "chyba", bo do mnie wciąż mail nie dotarł. Jedno i drugie nie ma znaczenia - miło, że udało się trafić do szerszej publiczności, nawet jeżeli w treści maila był mały błąd i nawet jeżeli nie dotrze on do wszystkich.

Napisano

Tymczasem Dwusetka zbliża się wielkimi krokami...

Napisano

ciężko zagłosować;>

Poczekajcie aż P.Mroczko zabierze się za desrt patrola ;>

Napisano

Przybyła nam setka głosów w ciągu doby

Napisano

Ja również dostałem, wczoraj w nocy maila. Właśnie oddałem głos. Gratuluje wszystkim uczestnikom, ponieważ wszystkie Humvee są świetne.

Napisano

No to po głosowaniu, wszystkie ładne, ale ja zagłosowałem na najładniejszego i najlepiej wyp...

Napisano (edytowane)

Dobijemy, spokojnie

Edytowane przez Gość
Napisano

A że tak z ciekawości zapytam, kiedy jest przewidziane ogłoszenie ostatecznej klasyfikacji

Napisano

Najprawdopodobniej 18. stycznia późnym wieczorem albo 19. stycznia rano. Nie mam zielonego pojęcia, czy ankieta "zakładana" jest na określony czas i automatycznie kończy się po upływie tego czasu, czy np. konieczna jest ingerencja założyciela tematu, w tym przypadku Pawła (PKD4GA). Się zobaczy

Napisano
Najprawdopodobniej 18. stycznia późnym wieczorem albo 19. stycznia rano. Nie mam zielonego pojęcia, czy ankieta "zakładana" jest na określony czas i automatycznie kończy się po upływie tego czasu, czy np. konieczna jest ingerencja założyciela tematu, w tym przypadku Pawła (PKD4GA). Się zobaczy
Ankieta kończy się automagicznie po upływie 21 dni. Nie jest wymagana ingerencja załogi.

Pozdrawiam

Napisano
Pomylily Ci sie ankiety? Ta po 14 czy 15 dniach. 21 dni trwa inna ankieta
Zdaje się, że chyba tak. Być może za dużo ankiet mamy aktualnie na forum. ;) Ale sedno i tak jest takie samo - automatyczne zakończenie.

Pozdrawiam

Napisano

Pomyślałem, że przy okazji sobotniej nocy, przypomnę Gawiedzi o naszym konkursie