marioba Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Witam Szanownych Forumowiczów! Najnowszy mój gniot, zrobiony prosto z pudła- Marder III Sd.Kfz.139 7.62cm Pak36® auf Gw.38(t). Zestaw Tamiya. Bezproblemowy, lekki, łatwy i przyjemny w budowie. Pomalowany Lifecolor i całą resztą świata. By olmaka at 2011-02-25 By olmaka at 2011-02-25 By olmaka at 2011-02-25 By olmaka at 2011-02-25 By olmaka at 2011-02-25 By olmaka at 2011-02-25 By olmaka at 2011-02-25 By olmaka at 2011-02-25 By olmaka at 2011-02-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Ładnie się reprezentuje wydaje mi się że jak byś zrobił fotki na innym tle był by bardziej wyraźny kolorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 prawie rewelacja, dodaj troche blotka czy czegos podobnego i bedzie super :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Niezły, ale powiem szczerze, że poprzednie Shermany bardziej przypadły mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Piękny modelik urządzenia do rozstrzeliwania czerwonych czołgów. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 prezentuje się bardzo ładnie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 28 Lutego 2011 Autor Share Napisano 28 Lutego 2011 Witam! Dziękuję za pozytywny odbiór tego ulepka poprzednie Shermany bardziej przypadły mi do gustu Modelik ten to odskocznia od olive drab. Na razie mam dość Shermanów i tym podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Choć z reguły nie wypowiadam się o pojazdach w skali 1:35, bo nie mam żadnego pojęcia o ich budowaniu, w ramach szczerego rewanżu napiszę - bardzo mi się podoba. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Modelik ten to odskocznia od olive drab. Na razie mam dość Shermanów i tym podobnych. Smile Będziesz planował wrzucać na warsztat jakiegoś Niemca w panzergrau? Bo z chęcią bym sobie popatrzył na proces malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Fajny, fajny chodź może bardziej kurzu na podwozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Super, elegancko, very good Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Ładny sztuk. Sugestie(czepialstwo) - kalencje jakby za jasne do całości Dodanie ostrości: Program picasa - cena? 0zł;p Rozumiem, że z tymi tłami to tak sobie gadałem...kombinujesz jak "słoń pod górę" Użyjże już sprawdzonych, przez lepszych fotografów ode mnie, teł cius. RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Marca 2011 Autor Share Napisano 5 Marca 2011 Witam! .kombinujesz jak "słoń pod górę" Jak zwykle masz rację. Ale staram się. Kiedyś na pewno będzie lepiej może bardziej kurzu na podwozie? Deszcz padał i zmyło kurz.... Będziesz planował wrzucać na warsztat jakiegoś Niemca w panzergrau? Bo z chęcią bym sobie popatrzył na proces malowania. Nie, nie będzie na razie panzergrau i olive drab. Teraz walcze z tym czymś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Pikne kielo cud!!!....fajnie wyszlo to male cos Zgadzam sie z przedmowcami ze kaleczki nieco sa za czyste (osobiscie bym je bardziej podniszczyl) o i bym lekko go podkurzyl od strony podwozia...ale to tylko kosmetyka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Super! Tak samo zreszta jak Twoj Jumbo. Ladny kolorek. Jedynie zdjecia mogly by byc lepsze ale to problem wiekszosci z nas. Pozdrawiam! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Marca 2011 Share Napisano 6 Marca 2011 Możesz zdradzić z jakiej firmy i w jakiej skali jest ten Crusader? Bo szukam w 1/35 Italki i nigdzie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Marca 2011 Autor Share Napisano 6 Marca 2011 Witam! Możesz zdradzić z jakiej firmy i w jakiej skali jest ten Crusader? Bo szukam w 1/35 Italki i nigdzie nie ma... Crusader to Italeri 1:35 kupiony jakieś.... 15 lat temu. Ostatnio nie widziałem go w sklepach ani w necie. Czasami można go dopaść w pudełku Revella. Mój, to stary zapas , który to teraz dopiero lepię i maluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi