Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam! Oto fotki skończonego modelu. Więcej można poczytać w dziale warsztat. Pozdrawiam i idę malować Crusadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Widać, że lubisz to co robisz. Model zacny i jakie tempo. Podobało mi się podczas warsztatu i podoba teraz na koniec. Wszystkie efekty użytkowania i brudzenia super. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Tak bez podstawki biedaka zostawisz ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Świetnie wykonany model ! Zrobiłeś wielgachny krok do przodu, a Twoje modelowanie wskoczyło o kolejne kilka poziomów wyżej. W jednym miejscu widać co prawda odcisk palca, ale na pewno nie jest to błąd, który w zaszkodziłby ogólnemu odbiorowi tej fajnej maszynki. Jestem ogromnie ciekaw tego co pokażesz nam przy okazji LVT czy japońskich czołgów. Jedno jest pewne: Będzie na co popatrzeć Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Widać, że lubisz to co robisz. Kocham. Podobało mi się podczas warsztatu i podoba teraz na koniec. Wszystkie efekty użytkowania i brudzenia super. Pozdrawiam. Dzięki i zapraszam do warsztatu Crusadera. Tak bez podstawki biedaka zostawisz ;) ? Podstawek nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Zrobiłeś wielgachny krok do przodu, a Twoje modelowanie wskoczyło o kolejne kilka poziomów wyżej. W jednym miejscu widać co prawda odcisk palca, ale na pewno nie jest to błąd, który w zaszkodziłby ogólnemu odbiorowi tej fajnej maszynki. No właśnie zauważyłem to na fotkach - zlikwidowany oczywiście. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Piękna maszyna, bardzo się postarałeś, moje gratulacje Kondziu ! Jak dla mnie trochę od całości odstaje ten fotel, jakiś troszkę dziwny jest, ale to tylko takie moje "widzi misie". Poza tym na prawdę kawał dobrej roboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Wprawdzie wydaje mi się, że model jest bardziej efekciarski niż realistyczny (tak bardzo schodząca farba jest dla mnie dziwna) to zdecydowanie robi pozytywne wrażenie, gratuluję. Oglądanie go to przyjemność :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Model ładny nawet bardzo! ale piszę się "Komatsu G40" zamiast "Komatu G40" chciaż na modelu pisze komatu, jednak na google niema czegoś takiego (najprawdopodobniej błąd firmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Model ładny nawet bardzo! ale piszę się "Komatsu G40" zamiast "Komatu G40" chciaż na modelu pisze komatu, jednak na google niema czegoś takiego (najprawdopodobniej błąd firmy) Poczytaj trochę więcej. Bo ja wiem jak się pisze a Ty nie. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam! Pięknie Panie Konradzie! Jest na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Panie Konradzie! Tego tytułu jeszcze nie mam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 bardzo zacny model, natomiast podstaweczka dobrze by mu zrobiła tym bardziej, że można zrobić coś efektownego z zagarnianym piachem w roli głównej. ciesz się, że jesteś jeszcze juniorem.... później to se ne wrati :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2011 bardzo zacny model, natomiast podstaweczka dobrze by mu zrobiła tym bardziej, że można zrobić coś efektownego z zagarnianym piachem w roli głównej. ciesz się, że jesteś jeszcze juniorem.... później to se ne wrati :-) Na konkursy będę już chyba jeździł - tym bardziej, że za 2 lata ... Podstawek nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 20 Kwietnia 2011 Share Napisano 20 Kwietnia 2011 Świetny model. Dawno mnie żaden model nie zachwycił jak ten. Jest fenomenalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam! Podstawek nie robię. To duzy blad bo ten akurat pojazd idealnie by sie wpasowal w teren. Zwazywszy na Twoj wiek to trzeba powiedziec ze masz talent ale niestety talent nie podparty wiedza w modelarstwie nic nie znaczy chyba ze jest to tworczosc radosna jak w Twoim przypadku. Caly czas sie uczysz wiec konstruktywna krytyka na pewno Ci sie przyda. 1. Zle nawiniety drut bardzo razi 2. Obicia mocno przesadzone i nie przemyslane 3. brudzenie strasznie monotonne Jesli poswiecisz nastepnemu modelowi wiecej czasu i to nie tylko na samo malowanie to wiem ze bedzie to piekna praca. Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 3. brudzenie strasznie monotonne Do brudzenia użyłem 5 odcieni pigmentów. Na zdjęciach wygląda monotonnie bo mam ... aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 No proszę trochę mnie tu nie było , a tu taki fajny spychacz powstał. Rewelacyjnie wygląda , a "zdrapki" nawet jak trochę efekciarskie to bardzo dobre i najważniejsze ,że robią "robotę" Bardzo w przód modelarsko odskoczyłeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Dziękuję Za te dwie strony miłych komentarzy. Zapraszam także do mojego warsztatu T-28 co bym sam do siebie nie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Sugoi burudōzā. Trzeba było jeszcze dać zdjęcie z jakimś przymiarem modelarskim, bo nie wszyscy będą wiedzieli, jaki ten model w rzeczywistości malutki jest. Zapraszam także do mojego warsztatu T-28 co bym sam do siebie nie pisał.Tym razem to podziękuję, bo ruskich złomów nie lubię. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2011 bo ruskich złomów nie lubię. O ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Foto porównawcze. (podczas przenoszenia modelu na brystol znowu zrobiłem odcisk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 (podczas przenoszenia modelu na brystol znowu zrobiłem odcisk Mr. Green Mr. Green ) Nie wiem czy jest się z czego cieszyć. Chyba trzeba mocniej zaprzyjaźnić się z Fixerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2011 (podczas przenoszenia modelu na brystol znowu zrobiłem odcisk Mr. Green Mr. Green ) Nie wiem czy jest się z czego cieszyć. Chyba trzeba mocniej zaprzyjaźnić się z Fixerem. Chyba tak ale z drugiej strony autograf musi być no i mi model na konkursie nie zginie. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Ale i nic nie zdobędzie, bo to są niestety ale błędy podstawowe mimo nie złej jakości wykonania całego modelu. A pojazd i model szanowi panowie modelarze nazywa się Komastu G 40. Zresztą ta firma japońska produkująca spychacze i inne maszyny budowlane istnieje do dzisiaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi