ergie Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 Co to jest T.S w Krakowie i kiedy to jest ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Maja 2006 Autor Share Napisano 12 Maja 2006 Co to jest T.S w Krakowie i kiedy to jest ?????????? TS jest skrótem od Trakerskie Spotkania. W tym roku odbywają się 10-11 czerwca, są to już 13-te TS na które zjeżdżają trucki z całej Polski, a także i z Europy. Zlot połączony jest z konkursem zarówno dużych jak i tych małych trucków (drugi dzień imprezy). Modele startują w pięciu kategoriach: euro-ciągnik euro-zestaw ami-ciągnik ami-zestaw konstruktor MINSTRAL napisał: mam kilka pytań Ta folia ryflowana to z zestau czy kupna? Jaki lakier stosujesz do malowania migaczy i tylnich swiateł 1 - W modelu nie ma folii ryflowanej, zastosowałem kawałki gładkiej. Jezeli chodzi o blachy ryflowane, to są z plastiku i z metalu, które odpowiednio pomalowałem. 2 - Klosze pomalowałem markerami spirytusowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 Andrzeju już nie rob zbytniego zamieszania Na konkursie Modelarskim na 13 Trakerskim spotkaniu sa tylko czy kategorie. Konkurs nazywa sie "Super MiniTruck" Euro- startują w niej Ciagniki Europejskie jak i Zestawy. Ami - startuja w niej Ciągniki Amerykańskie jak i Zestawy Zrób to sam- modele wykonane w dowolnej technice. Może być z zapałek kartonu lub niewiadomo czego jeszcze. Konkurs rozpoczyna się o godzinie 10:00 a zgłoszenia na konkurs nalerzy przysłać do 2 Czerwca 2006. Ja używam markerów spirytusowych tej firmy co na zdjeciu. Zdjęcie pochodzi z niemieckiego forum modelarskiego też z dzialu o budowie LaFarance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Maja 2006 Autor Share Napisano 12 Maja 2006 Andrzeju już nie rob zbytniego zamieszania Na konkursie Modelarskim na 13 Trakerskim spotkaniu sa tylko czy kategorie. Konkurs nazywa sie "Super MiniTruck" Euro- startują w niej Ciagniki Europejskie jak i Zestawy. Ami - startuja w niej Ciągniki Amerykańskie jak i Zestawy Zrób to sam- modele wykonane w dowolnej technice. Może być z zapałek kartonu lub niewiadomo czego jeszcze. Konkurs rozpoczyna się o godzinie 10:00 a zgłoszenia na konkurs nalerzy przysłać do 2 Czerwca 2006. No to chyba że w tym roku są tylko trzy kategorie, w zeszłym było pięć, widać że TS z roku na rok schodzi na psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 Torni, to u mnie jest 5 kategorii, a na TC zawsze były 3... fakt faktem TC schodzi na psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Maja 2006 Autor Share Napisano 14 Maja 2006 Torni, to u mnie jest 5 kategorii, a na TC zawsze były 3... fakt faktem TC schodzi na psy... Faktycznie, coś mi się pomyrdało Sorki za wprowadzenie w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 Ja chce wiecej Gdzie ta obiecana farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Maja 2006 Autor Share Napisano 18 Maja 2006 Ja chce wiecej Gdzie ta obiecana farba Farba już jest, ino trzeba pomalować. Sam nie rozumię dlaczego zrobił się taki zastój ze strażakiem. Zdaje sie że będzie potrzebna jakaś motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 Rób waść ten wóz póki koledzy po dobroci proszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 Chcemy chcemy I cierpliwie czekamy, nie ma co sie denerwować Nie ma co po szybkiemu bo Tornado jeszcze malowanie nie wyjdzie (w co watpie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Maja 2006 Autor Share Napisano 18 Maja 2006 Obiecuję że jak tylko skończę F-12, to odrazu zabieram sie za strażaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 18 Czerwca 2006 Share Napisano 18 Czerwca 2006 Ja tu nadal czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2006 Ja tu nadal czekam Co dopiero wrócilem z długiego wekkendu, więc nie było jak porobić przy modelu. Myślę że na dniach zabiorę się w końcu za strażaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 19 Czerwca 2006 Share Napisano 19 Czerwca 2006 Mieliby tu strażacy samochód czerwony. Na szerokich kołach czarne lśniłyby opony. Tylko Tornado jakiś zniechęcony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2006 No i znowu nici z malowania kabiny Dzisiaj załadowałem samochód, a rano w drogę; W-wa Białystok Gdańsk Bydgoszcz. Mam nadziję że do soboty ściągnę do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 20 Czerwca 2006 Share Napisano 20 Czerwca 2006 Jak Cię zobaczę w Trójmieście to Ci pomacham . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Widze że przy tym modelu jakaś cisza. Mam nadzieje że za niedługo bedzie koniec . Nie umie się doczekać aż będzie w całości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Jedrus dlugo dasz nam jeszcze czekac Tu masz taka mala zachete do dalszych prac http://data4.primeportal.net/models/thomas_voigt1/trumpeter/images/trumpeter_54_of_58.jpg http://data4.primeportal.net/models/thomas_voigt1/trumpeter/images/trumpeter_55_of_58.jpg http://data4.primeportal.net/models/thomas_voigt1/trumpeter/images/trumpeter_56_of_58.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Lutego 2007 Autor Share Napisano 3 Lutego 2007 Tak szczerze to miałem chyba słomiany zapał do strażaka Jakoś przestał mnie rajcować i najchętniej sprzedałbym ten model dla kogoś, kto by go ukończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 bo nic na siłe tylko młotkiem skąd ja to znam ale niesprzedawaj niech leży u mnie tak tygrys królewski leży i czeka i wiem że kiedyś mnie najdzie i się za niego wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Jedrus skoncz go http://www.ipmsphilippines.com/ipmsnats/4thnats/doctheo1/cars/Pictures%20357.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Najprawdopodbniej przyjdzie że ja odkupię od Andrzeja lafarance i zostanie przezemnie skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Lutego 2007 Autor Share Napisano 8 Lutego 2007 Jedrus skoncz go http://www.ipmsphilippines.com/ipmsnats/4thnats/doctheo1/cars/Pictures%20357.jpg Ty to umiez przekonywać człowieka Ponieważ chwilowo wstrzymałem prace przy Scani 143 do momentu aż przyjdą blachy, a od kilku dni zerkam na mojego strażaka, wiec wszystko możliwe że niedługo wezme go na warsztat Ps. Milosz chyba muszę od nowa przemysleć ofertę handlową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 8 Lutego 2007 Share Napisano 8 Lutego 2007 Jedrus - jestes wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi