Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Tak jak pisałem w warsztacie wygląda elegancko, zrobić sesje w terenie i będzie wyglądać jak prawdziwy. Pozazdrościć .

• Super Moderator
Napisano

Bardzo ładny wynik końcowy. Podoba mi się, choć nie za bardzo przepadam, za amerykańskimi ciężarówkami. Moje gratulacje.

Napisano

Trafiłem przypadkowo , ale części metalowe wyglądają jak prawdziwe, gratulacje! Chyba będziesz musiał się podzielić wiedzą jak to robisz

P.S. Właśnie obejrzałem warsztat , świetny!

Napisano

Kawał dobrej roboty podoba mi się.

Napisano

Przepiękny samochód. Uwielbiam takie zużyte maszyny a Twoja naprawdę prezentuję się bardzo realistycznie. Popieram wspomniany wcześniej fotomontaż.

Pzdr.

Napisano

Wspaniały model cywila. Zmęczony tak jak powinien, nie przesadzony. Jakby jeszcze jakaś przyczepa do tego się przyplątała, byłoby wyśmienicie.

Napisano

Gratuluję udanego modelu wygląda jak prawdziwy truck

Napisano

Tak jak sie tego spodziewalem - kolejny naprawde udany model od Ciebie. Gratulacje.

Napisano

Model świetny , gratulacje bo naprawdę jest co podziwiać.

Napisano

Jakby to powiedziec Panie kochany "Ameryka" Naprawde swietnie wykonany model, gratulacje.

Napisano

Kaqwał dobrej roboty !! należy Ci się duże Jest na czym oko zawiecić i czym inspirować Ogromne gratulacje, gromkie brawa i owacje na stojąco

Napisano

No gratulacje!!model piękny jest na co popatrzeć

Napisano

Świetny model, przejrzałem całą relacje z budowy i naprawdę duże brawa, ta ciężarówka ma wszystko to co lubię tz. przeróbki, wykonane części od podstaw i ślady eksploatacji, które są dobrze zrobione bo nie przesadzone.

Czekam na kolejny Twój model

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Fantastyczne wykonanie tego ciekawego trucka moim zdaniem na uwagę zasługują zwłaszcza realistycznie wykonane elementy metalowe i subtelny efekt eksploatacji