Grzes Napisano 12 Września Share Napisano 12 Września Na pocieszenie powiem, że nie był to jeszcze ostatni lot naszych Su Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września (edytowane) dlatego słysząc silniki warto spojrzeć w górę bo może być naprawdę ciekawy widok choć wysoko Edytowane 13 Września przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września (edytowane) Wrzucę jeszcze drugą stronę okolicznościowego samolotu dla pełnego jego obrazu Edytowane 14 Września przez Grzes 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września W dniu 11.09.2025 o 19:15, Grzes napisał: Oficjalne pożegnanie było przewidziane podczas Air Show w Radomiu... ale wiadomo co. Wyjaśnisz co znaczy "wiadomo co", bo chyba nie jestem wtajemniczony Trzeba było się zapisać na wejście: https://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/16-pokazy_i_zawody_lotnicze/108275-10_09_2025_miroslawiec_12_bbsp_media_day.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września 6 minut temu, AlbertO napisał: Wyjaśnisz co znaczy "wiadomo co", bo chyba nie jestem wtajemniczony Bo zdarzyła się katastrofa i pokazy odwołano. Teraz wtajemniczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września Godzinę temu, Grzes napisał: Bo zdarzyła się katastrofa i pokazy odwołano. Coś mi głowa chyba przestała funkcjonować, że tak głupio zapytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano 14 Września Share Napisano 14 Września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 15 Września Share Napisano 15 Września 18 godzin temu, Grzes napisał: Ciekawym , czy ktos popelnilby decalsy do tego malowanka. Nabyłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Września Share Napisano 15 Września 3 godziny temu, boberm1 napisał: Ciekawym , czy ktos popelnilby decalsy do tego malowanka Kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi