Grzes Napisano Piątek o 17:05 Share Napisano Piątek o 17:05 Na pocieszenie powiem, że nie był to jeszcze ostatni lot naszych Su Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Sobota o 07:52 Share Napisano Sobota o 07:52 (edytowane) dlatego słysząc silniki warto spojrzeć w górę bo może być naprawdę ciekawy widok choć wysoko Edytowane Sobota o 21:17 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 17:30 Share Napisano Niedziela o 17:30 (edytowane) Wrzucę jeszcze drugą stronę okolicznościowego samolotu dla pełnego jego obrazu Edytowane Niedziela o 17:46 przez Grzes 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano Niedziela o 17:40 Share Napisano Niedziela o 17:40 W dniu 11.09.2025 o 19:15, Grzes napisał: Oficjalne pożegnanie było przewidziane podczas Air Show w Radomiu... ale wiadomo co. Wyjaśnisz co znaczy "wiadomo co", bo chyba nie jestem wtajemniczony Trzeba było się zapisać na wejście: https://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/16-pokazy_i_zawody_lotnicze/108275-10_09_2025_miroslawiec_12_bbsp_media_day.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 17:47 Share Napisano Niedziela o 17:47 6 minut temu, AlbertO napisał: Wyjaśnisz co znaczy "wiadomo co", bo chyba nie jestem wtajemniczony Bo zdarzyła się katastrofa i pokazy odwołano. Teraz wtajemniczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano Niedziela o 19:14 Share Napisano Niedziela o 19:14 Godzinę temu, Grzes napisał: Bo zdarzyła się katastrofa i pokazy odwołano. Coś mi głowa chyba przestała funkcjonować, że tak głupio zapytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano Niedziela o 19:33 Share Napisano Niedziela o 19:33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 18 godzin temu, Grzes napisał: Ciekawym , czy ktos popelnilby decalsy do tego malowanka. Nabyłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, boberm1 napisał: Ciekawym , czy ktos popelnilby decalsy do tego malowanka Kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi