hubert72 Napisano 1 Lipca 2019 Share Napisano 1 Lipca 2019 Paczka dotarla, z mojej strony temat rozwiązany zawartosc paczki jak najbardziej na plus- twardy odlany bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Uprzejmie informuję, że akcja "Liść dębu" jest pomyślnie zakończona. Wszystkie paczki wysłane do Kolegów. Na maile odpowiadałem na bieżąco. Ani przez moment realizacja ani cele misji nie były zagrożone. Wszystkich zainteresowanych za opóźnienie przeprosiłem. Dziękuję za wszystkie zamówienia i zapraszam do skali H0 czyli 1/87. PT-91 Twardy na dniach!! Honkery i Rosomak z TOLOLOKO także fajnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 (edytowane) Na Rosomaki w 1:72 przyjmuję ciągle zamówienia np: "Witcher z ISAFu" albo na bazowego i na Raka. Przedstawiam zdjątko z prac nad Honkerami WP. Edytowane 2 Lipca 2019 przez Rektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 A te Honkery to H0 czy 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 H0 - 1/87 proszę Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 1 godzinę temu, Rektor napisał: H0 - 1/87 proszę Pana A kiedy 1:72 ??? Pozdrawiam, Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 (edytowane) Boksuję się z tym problemem od dziesięciu lat Panie szanowny. Zlecałem już nawet ze dwa razy, ale ludzie niesłowni oj nie słowni.... Mnie już nie zależy bo doopę na tych modelach już umoczyłem ale tak mi smutno, że nikt nic... Generalnie żal. Edytowane 2 Lipca 2019 przez Rektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Wczoraj dostałem od Redaktora nr paczki wysłanej do mnie sprawa zakończona pomyślnie pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Model doszedł dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Moja paczka też już w domu pozdrawiam OLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 4 Lipca 2019 Super Moderator Share Napisano 4 Lipca 2019 czasem w życiu bywa pod górę, i chyba by wypadało coś powiedzieć? bo jakoś atmosfera się zagęściła a jak widać zaczyna się klarować...a pieniactwo zupełnie nie potrzebne, cierpliwość ponoć cnotą a w naszym hobby szczególnie przydatna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Zamarudziłem to mam! Ważne, że wszyscy obsłużeni i zadowoleni! Dziękuję wszystkim i zapraszam na Rosomaki 1:72 i moje modele w H0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Czy któryś z kolegów dysponuje może instrukcją montażu Stara 660? nie wszystko jeszcze dal mnie jest jasne, zwłaszcza w blaszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Panowie zawieszenie do Róśka bo na razie to czarna magia pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) Wstawiam fragment instrukcji. PS: to jedyna instrukcja jaką mam.... Edytowane 6 Lipca 2019 przez Rektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Dziękuję bardzo i pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Lipca 2019 Share Napisano 8 Lipca 2019 Fakt, przydały by się instrukcje, bo niektóre drobiazgi w modelach są trudne do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 11 Lipca 2019 Share Napisano 11 Lipca 2019 Dzisiaj wróciłem z urlopu i modele były już na miejscu , tak że z mojej strony temat także zamkniety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi