Moses Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Corsair pomalowany na GSB. Ciemniejsze plamy to efekt zastosowania lakieru do włosów. Mam nadzieję że po położeniu bezbarwnego się wyrówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Kwestia oświetlenia, a dokładniej lampy błyskowej, aczkolwiek Tamiyowski GSB staje się błyszczący po polakierowaniu lakierem bezbarwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Kalki położone, niestety charakterystyczna szachownica na osłonie silnika okazała się mocno za krótka, około o 1/3 na obwodzie. Tak więc ponownie zastój, gdyż będę musiał uśmiechnąć się do brata aby wyciął mi maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alchemik Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Witam...mam płyn do nabłyszczania puro-lux,czy nada się zamiast sidoluxa?Jak tak to czy muszę go czymś rozcienczać...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 To raczej w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Taka tam drobnica Domalowane światła, pomalowane amortyzatory. Bomba oraz zbiornik przyczepione na tackita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 HVARy oraz Bombka przygotowana do łosza Przykleiłem wiatrochron, zrobiłem okopcenie za silnikiem. Okopcenie zrobiłem przy pomocy aerografu (pierwszy raz ) mieszanką koloru Smoke oraz białego z palety Tamiya'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Okopcenie nieźle wyszło. Rozważ kolor piast kół od środka. Zdaje mi się, że chyba jednak ciemne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 6 Stycznia 2012 Share Napisano 6 Stycznia 2012 Kółko spróbuj zalać czarnym washem żeby przypominało to prawdziwe w tym wypadku ażurowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Zrobiłem maskowanie pod szachownice na taśmie tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi