pankot13 Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Świetna robota Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Wózek wygląda naprawdę dobrze. Niezła robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam Obicia skończone (malowane głównie pędzlami oraz gąbkami), mi się nawet podoba, ale niestety zdjęcia nie oddają niektórych smaczków... Fotki: Jeszcze jedno... podstawka zapowiada się fajnie tylko zastanów się nad jakimiś dwoma figurantami... zamknie całość jak marzenie Figurki są w planie (luknij na poprzedniej stronie jest koncepcja podstawki) tylko czekam na jakieś dostawy bo aktualnie są niedostępne I chyba to tyle, jeśli nikt nie ma nic przeciwko to psiknę mat i zacznie się kurzenie - najpierw specyfikiem AK 022 a potem pigmentami itp. Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Witam Obicia skończone (malowane głównie pędzlami oraz gąbkami), mi się nawet podoba, ale niestety zdjęcia nie oddają niektórych smaczków... Fotki: Jeszcze jedno... podstawka zapowiada się fajnie tylko zastanów się nad jakimiś dwoma figurantami... zamknie całość jak marzenie Figurki są w planie (luknij na poprzedniej stronie jest koncepcja podstawki) tylko czekam na jakieś dostawy bo aktualnie są niedostępne I chyba to tyle, jeśli nikt nie ma nic przeciwko to psiknę mat i zacznie się kurzenie - najpierw specyfikiem AK 022 a potem pigmentami itp. Pozdrawiam Kamil Faktycznie jest pisane o ochotnikach do podstawki A ja nie mam nic przeciwko dalszej pracy... wszystko super wyszło bez najmniejszej przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Pięknie Kamil,taki bez przesady z wyczuciem i smakiem,brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 No to czekamy na kurzenie. Jak dotąd wszystko na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 http://www.model-hit.pl/3293_dragon-6366-u-s-armored-infantry-1-35.html Tu masz dostępne figury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Fajnie ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Wolno, wolno, ale jest naprawdę ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Dzięki wielkie Panowie za motywację (i link) Wolno, wolno, ale jest naprawdę ładny. No z tempa prac jestem najmniej zadowolony, ale to praktycznie mój pierwszy model, więc staram się najpierw zgłębić każdą technikę, wypróbować, a dopiero potem na paluszkach skradam się do modelu W każdym razie szlak przetarty i kolejny model postaram się skończyć troszkę szybciej Lecę malować uzbrojenie Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 17 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam Uzbrojenie zmalowane, szczerze mówiąc efekt zaskoczył mnie pozytywnie ale za to słońce się schowało i tradycyjnie na fotce nie widać choćby żmudnie malowanych el. drewnianych, na którymi spędziłem najwięcej czasu... no nic, może uwierzycie na słowo Jeszcze trochę i koniec, z pigmentami niestety na razie muszę się wstrzymać bo zabrakło terpentyny, ale żeby nie próżnować to może jakiś warsztat nowy wrzucę... Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam Uzbrojenie zmalowane, szczerze mówiąc efekt zaskoczył mnie pozytywnie ale za to słońce się schowało i tradycyjnie na fotce nie widać choćby żmudnie malowanych el. drewnianych, na którymi spędziłem najwięcej czasu... no nic, może uwierzycie na słowo Jeszcze trochę i koniec, z pigmentami niestety na razie muszę się wstrzymać bo zabrakło terpentyny, ale żeby nie próżnować to może jakiś warsztat nowy wrzucę... Pozdrawiam Kamil No dawaj następny warsztat bo Twoje prace są dla mnie mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Bardzo ładnie Ci wyszedł ja mam go też sklejonego ze Zvezdy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Podoba mi sie bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 7 Marca 2013 Autor Share Napisano 7 Marca 2013 Witam Mała niespodzianka, skończyłem Scouta Maluje się jeszcze podstawka, 2 tobołki i może załatwię figurkę... No i galeria Ciekaw jestem Waszych opinii, jeszcze mogę dokonać drobnych poprawek jeśli coś zauważycie Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Nawierć lufę 30-ki i będzie cacy. Wspaniały model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Nawierć lufę 30-ki i będzie cacy. Wspaniały model! Dzięki, lufa jest nawiercona, widać trochę na pierwszym zdjęciu Może ktoś jeszcze się wypowie? Taka cisza, że aż strach do galerii wrzucać Coś poprawić/zmienić/dodać/wyrzucić? Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Kamil dla mnie jest malina... zostawiłbym tak jak jest i spał spokojnie co do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Ode mnie już masz pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 29 Marca 2013 Autor Share Napisano 29 Marca 2013 Witam Szybka fotka z postępów prac: Jeszcze troszkę podziałam z terenem i chyba dosieję suchej trawki Polaka. Jak myślicie, dodać coś jeszcze? Może jakiś krzaczek? Termin konkursu goni, tak więc muszę się szybko zdecydować i coś domówić ewentualnie Liczę na waszą opinię Wesołych Świąt! Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Na pewno trochę trawki by nie zaszkodziło. Może też dorzucił byś jakieś śmieci.Pognieciona beczka,kanister itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Koniec Na razie tylko 2 zdjęcia, galeria po weekendzie Dziękuję Wam wszystkim za pomoc, doping i wszystkie komentarze Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Jakaś rada jak tak malować figurki ? Super wygląda całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Dzięki W kwestii porad figurkowych to ciężko mi coś powiedzieć, polecam naoglądanie się filmików instruktażowych i trening Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Galeria link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi