adam juszczak Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Model prosty,mało zdetalowany dlatego dodałem blaszki Parta.Lufa RB.Reszta dioramy powstała z gipsu,drutu miedzianego,produktów Polaka,pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Kolejny model Twojego wykonania, który zrobił na mnie duże wrażenie. Model cudny, a podstawka wręcz genialna. No super i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 No szukm szczęki po podłodze. Koniecznie napisz coś o podstawce. Skąd elementy itd. Jest genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Model prosty,mało zdetalowany dlatego dodałem blaszki Parta.Lufa RB.Reszta dioramy powstała z gipsu,drutu miedzianego,produktów Polaka,pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Czoła chylę przed kolegą.Hasa,jak Hasa - jak się oblecze w dodatki to i poziom wyżej.Ale okoliczności przyrody...czapa z głowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Nie przepadam za niemecką pancerką ale prace w Twoim wykonaniu(zwłaszcza ta) wyjątkowo przypadają mi do gustu Świetne ! i jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Super!!! Piękna jesienna scenka. Pojazd też niczego sobie, ale jego otoczenie, przyroda po prostu powala na kolana. Chciałbym kiedyś móc pooglądać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Pojazd OK, ale podstawka jest po prostu ŚWIETNA !!! "Miód" na moje oczy przybliż trochę jej wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Podstawka wycięta z balsy i zafornirowana.Mur z gipsu modelarskiego.Podłoże to pigmenty MIG'a.Drzewa z drutu miedzianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Adam, ale nie pokazujemy pokątnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Dobra, dobra, Adasiu... :P lepiej zdradź co to za posypka na drzewkach No nie mogę się napatrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Lipca 2011 Autor Share Napisano 23 Lipca 2011 Siatka Polaka ,posypka NOCH i pigmenty MIG'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Very nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Brama to jakaś fototrawionka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Lipca 2011 Autor Share Napisano 24 Lipca 2011 Tak. Voyager. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Kolejna bardzo fajna i bardzo klimatyczna praca Twojego wykonania. Mógłbyś kiedyś założyć warsztat, bo z chęcią popatrzyłbym jak krok po kroku powstają takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Kolejna bardzo fajna i bardzo klimatyczna praca Twojego wykonania. Mógłbyś kiedyś założyć warsztat, bo z chęcią popatrzyłbym jak krok po kroku powstają takie cuda Nic dodać , nic ująć Tyle razy , Adamie, obiecywałeś zamieszczenie "warśtatu" i na obiecankach się skończyło ;) Popraw się w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Roślinność jak zwykle mistrzostwo świata ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Lipca 2011 Autor Share Napisano 24 Lipca 2011 Warsztat z SBS o drzewach jak i powyższej dioramy prawdopodobnie ukaże się w "SuperModelu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Myślę, że swoje modele, przepraszam, dzieła, powinieneś umieszczać w innym dziale - dioramy, ponieważ wydaje mi się, że dużo więcej pracy i wysiłku kosztowało Cię wykonanie otoczenia pojazdu niż jego samego. No, chyba, że się mylę. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 27 Lipca 2011 Autor Share Napisano 27 Lipca 2011 Faktem jest że więcej pracy zajęło mi zrobienie pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 A może by tak mały poradnik jak taką przyrodę wykreować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 27 Lipca 2011 Autor Share Napisano 27 Lipca 2011 Niedługo powinien ukazać się SBS w SuperModelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Piękna praca!! Roślinność genialna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Witam Jesteś pewny że tylna oś była skrętna ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi