adam juszczak Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Model prosty,mało zdetalowany dlatego dodałem blaszki Parta.Lufa RB.Reszta dioramy powstała z gipsu,drutu miedzianego,produktów Polaka,pigmentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Kolejny model Twojego wykonania, który zrobił na mnie duże wrażenie. Model cudny, a podstawka wręcz genialna. No super i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 No szukm szczęki po podłodze. Koniecznie napisz coś o podstawce. Skąd elementy itd. Jest genialna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Model prosty,mało zdetalowany dlatego dodałem blaszki Parta.Lufa RB.Reszta dioramy powstała z gipsu,drutu miedzianego,produktów Polaka,pigmentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Czoła chylę przed kolegą.Hasa,jak Hasa - jak się oblecze w dodatki to i poziom wyżej.Ale okoliczności przyrody...czapa z głowy!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Nie przepadam za niemecką pancerką ale prace w Twoim wykonaniu(zwłaszcza ta) wyjątkowo przypadają mi do gustu Świetne ! i jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Super!!! Piękna jesienna scenka. Pojazd też niczego sobie, ale jego otoczenie, przyroda po prostu powala na kolana. Chciałbym kiedyś móc pooglądać na żywo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Pojazd OK, ale podstawka jest po prostu ŚWIETNA !!! "Miód" na moje oczy przybliż trochę jej wykonanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Podstawka wycięta z balsy i zafornirowana.Mur z gipsu modelarskiego.Podłoże to pigmenty MIG'a.Drzewa z drutu miedzianego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Adam, ale nie pokazujemy pokątnie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Dobra, dobra, Adasiu... :P lepiej zdradź co to za posypka na drzewkach No nie mogę się napatrzeć.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Siatka Polaka ,posypka NOCH i pigmenty MIG'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroslav K Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Very nice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Brama to jakaś fototrawionka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Tak. Voyager. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek14147 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Kolejna bardzo fajna i bardzo klimatyczna praca Twojego wykonania. Mógłbyś kiedyś założyć warsztat, bo z chęcią popatrzyłbym jak krok po kroku powstają takie cuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Kolejna bardzo fajna i bardzo klimatyczna praca Twojego wykonania. Mógłbyś kiedyś założyć warsztat, bo z chęcią popatrzyłbym jak krok po kroku powstają takie cuda Nic dodać , nic ująć Tyle razy , Adamie, obiecywałeś zamieszczenie "warśtatu" i na obiecankach się skończyło ;) Popraw się w końcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_gnr Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Roślinność jak zwykle mistrzostwo świata ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted July 24, 2011 Author Share Posted July 24, 2011 Warsztat z SBS o drzewach jak i powyższej dioramy prawdopodobnie ukaże się w "SuperModelu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesioj Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Myślę, że swoje modele, przepraszam, dzieła, powinieneś umieszczać w innym dziale - dioramy, ponieważ wydaje mi się, że dużo więcej pracy i wysiłku kosztowało Cię wykonanie otoczenia pojazdu niż jego samego. No, chyba, że się mylę. pozdrawiam Grzesiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 Faktem jest że więcej pracy zajęło mi zrobienie pojazdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 A może by tak mały poradnik jak taką przyrodę wykreować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted July 27, 2011 Author Share Posted July 27, 2011 Niedługo powinien ukazać się SBS w SuperModelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek M Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Piękna praca!! Roślinność genialna!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Szymański Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Witam Jesteś pewny że tylna oś była skrętna ??? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts