bazylms Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 Czy to jest Tygrys czy Pantera? Fajny ten tort, a ile kalorii z tego kremu. A może ich nie ruszać (pigmentów) i tak zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 O ile pamiętam to tu na forum ustalono, że to Marder, była kiedyś galeria w sezonie ogórkowym ;) Pigmenty mimo wszystko lepiej utrwalić, chyba, że pod szkłem będziesz go (model) trzymał. Inaczej od czasu do czasu przecież pędzlem "odkurzysz" i w końcu, za którymś tam razem nic z pigmentów nie zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Przekaż Krzysiu dla córeczki życzenia od wujka Roberta ja też mam pannę tyle tylko ,że ma juz prawie 11l A co do tortu to łosz by sie przydał,nie ma szajdingu i pigmentologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Przepraszam.Nie widzialem takiego jami.Najlepszego dla latorosli.Spoznione ale serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Dzięki chłopaki wszystkim za życzenia. Żona też była zadowolona z komentarzy. Teraz wracajmy do czołgu. Po potraktowaniu fixerem faktycznie niewiele zostało z pigmentów. Dlatego jeszcze raz go popudrowałem i tak już chyba zostawię. I tak skończy w pudełku aż się nie dorobię jakieś gablotki. Zalewam mu też oczka Vallejo Still Water. Efekt uboczny to jamki skurczowe. Dziś zrobiłem odtatnią warstwę (mam nadzieję). Szkłą były wybałuszone jak u nadepniętej żaby. Mam jednak nadzieję, że trochę się ściągnie i będzie ok. Jak nie to pewno jakieś szlifowanko. Spróbuję jutro dać zdjęcia, no chyba że jak wróce z roboty to szkłą będą jako tako się prezentować to foty będą dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Będzie dało się to szlifować ? Nie jest to eleastyczne? Po ewentualnym szlifowaniu nie będą matowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Grzesiek zostawiam jak jest. Wolę nie popsuć. Po obejrzeniu modelu stwierdziłem, żę co za dużo to nie zdrowo i postanwiłem wpakować go do galerii. Galeria tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=30030 Dzięki wszystkim za pomoc i odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 łoż kurna jaki tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi