pankot13 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Będziesz nasączał te tobołki rozwodnionym wikolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 nie myslałem o tym chcialem normalnie pomalowac aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Jak byś je nasączył wikolem to jak wyschną możesz je sobie ładnie pocieniować. Albo chociaż w zakamarki zapuścić wash.Jeśli tego nie zrobisz to chusteczki będą chłonąć każdą farbę. Ale to twój model i zrobisz jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Super ci wyszedł ten majdan. Też będę coś rzeźbił do mojego bo black dog jest za drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Siemka mam jeszcze takie pytanie czy zamocować takiego drągala czy nie pasuje zabardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Mnie się ten pomysł podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 za grube to drzewo . Dorzuć cos do tobołków, jakąś skrzyneczke, albo kanister, albo wiaderko, bo monotonnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 ma skrzynke na nimiecka amunicje ale chyba ją dorzuce i będzie że to na jedzenie albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 a zreszta i tak to będe chciał czesciowo przykryć jakąś plandeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Siemka pomalowałem już tego drąga ( znalazłem troche cieńszego )chciałem uzyskać efekt takiego starego drzewa narazie tego niewidać ale zobaczymy co będzie po washu pomalowałem też tobołki i skrzyneczke wziąłem amerykańską ale na amunicje 75 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Nad skrzyniami i pniakiem musisz jeszcze popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 popracowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Tylko gdzie logika? DO czego ten drąg przymocowany? bo wisi w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 on jeszcze niejest przymocowany mam zamiar przymocowac go tam nad gąsienicami do podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 A ja bym Ci zaproponował zamocowanie tej belki na tych uchwytach... jakąś liną czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 on jeszcze niejest przymocowany mam zamiar przymocowac go tam nad gąsienicami do podwozia przecież w oryginalnym m4a1 tam nic nie ma. lepiej podwieś do zaczepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Jak wyżej. A tak na boku - po co im był ten drąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 tak dokladnie to sam niewiem ale widzialem to kiedys na ruskim czolgu i pomyslałem ze fajnie by wygladalo i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Może skopiowali pomysł od ruskich. Do tej pory nawet na t-90 moją taki drąg. wykorzystuje się go gdy czołg zagrzebał się tak głęboko w błocie iż macha tylko gąsienicami wtedy przywiązuje się go z przodu do gąsienic i naprzód. kłoda działa wtedy jak olbrzymi lemiesz przesuwając czołg jeśli się jeszcze nie wydostanie na suchy grunt to znowu przenosi się do przodu i tak do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 1 Lutego 2012 Autor Share Napisano 1 Lutego 2012 niewiem czy niezrezygnuje z tej kłody bo niemam jej czym przywiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Sam pomysł kłody na boku mi się podoba. Może przyczep ją linkami do uchwytów holowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 Siemka, pomału kończe pomalowałem światła jeszcze tylko przyklejanie tobołków i galeria, trzeba się brać za coś nowego bo męcze tego shermana i męcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Pokurz go pastelami albo ubłoć tu masz bardzo łatwy sposób pigment możesz zastąpic suchą pastelą http://www.dioramy.fora.pl/techniki-modelarskie,1/mini-poradnik-suche-bloto,1733.html A tu juz bardziej profesjonalny sposób http://www.dioramy.fora.pl/techniki-modelarskie,1/bloto-poradnik,7078.html Tu bym nie kombinował z pastelami. A tank bardzo fajny mógłbyś km'a jeszcze bardziej przetrzeć srebrną. Troche wybrzydzam ale taki jestem ;p A mógłbyś jeszcze dorobić na km takie na uchwytach nie wiem jak to sie nazywa chodzi dokładnie oto Uploaded with ImageShack.us I jeszcze jedno Uploaded with ImageShack.us To co zaznaczyłem na czerwono tak ma być?? Edytowane 2 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 nieweim czy tak ma być bo to z zestawu academy bo tą z italeri zgubiłem te linki coś mi niechcą chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 To chyba nadlewka - wydaje mi się, ze trzeba to usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi