hubert72 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Witaj ! Świetny model -gratulacje . Szczególnie efektownie wyglądają ''ostre łaty'' . Sam kiedyś popełniłem Grille z tym , że w mniejszej skali . Po prawdzie to jedyny niemiecki pojazd jaki mi się wielce podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Mnie się podoba, a z tymi blachami to dałeś czadu. Jedynie kolor tłumika wygląda na taki jednostajny. Malowanie z ostrymi kantami świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Fajny model i malowanie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Pięknie wymodelowany, świetnie wymalowany! Duży plus za "smaczki" typu zdjęcie we wnętrzu No i stylowe błotko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Bardzo ładnie Ci wyszedł.Chociaż mi osobiście brakuje trochę więcej śladów zużycia na samej obudowie przedziały załogi z zewnątrz. Te duże powierzchnie blach aż się o to proszą Nie zmienia to faktu,że bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 kupe roboty z blachami odwaliłeś ; ) świetny model, tylko tak jak juz ktoś wspomniał nad wydechem możnaby troche popracować bo jest strasznie jednolity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Model ... klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Jedno słowo - profesjonalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Bardzo fajne malowanie. Pasuje do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Co tu gadać, dla mnie BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam! Ochów i achów zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Rozluzniłeś mnie blachami!Super robota! Malowanie to dopełnienie całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 A teraz pytanie. Jak udało ci się pomalować te blachy w ostre kanty bez widocznych "schodków" na przejściu kolorów? Jak mniemam maskowałeś taśmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Napiszę krótko i treściwie bardzo przyjemny model w odbiorze jak i w wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Tak jak pisałem w warsztacie extraklasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi