R_Mazzi Napisano 20 Listopada 2021 Autor Share Napisano 20 Listopada 2021 Kolorek bazowy. Coraz bardziej mam ochotę kupić aerograf.. Teraz widzę że zapomniałem dorobić dinksa na dachu pomiędzy pierwsza a druga nadbudówka... 10 lat temu o nim pamiętałem muszę przyspieszyć to swoje modelowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 28 Listopada 2021 Autor Share Napisano 28 Listopada 2021 Przedmikołaj wpadł więc temat szybko nie umrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 Z tym aero nie przesadzaj, jesteś chyba ostatnim mistrzem pędzla 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2021 Jeszcze malutki offtopik Kolorek bazowy: Winter camo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2022 Drugi wózek z Wielkiej Wojny gotowy Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 Dokleilem dwa kawałki plastiku na krzyż i model sklejony. Ciężko uniknąć posądzenia o plagiat ale jakoś to chyba z Andrzejem LK załatwimy polubownie Zimny browar należy się też dla kolegi FLECZER za patent z kulkami BGA. A sam chart wygląda tak: Dojdą jeszcze graty do skrzynek i liny na boki. Liny to chyba jedyny sposób by zasłonić pełne ścianki w odlewie podwozia. No i lufy oczywiście. Podstawka będzie skromna. Kawałek ziemi niczyjej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 20 Lutego 2022 Autor Share Napisano 20 Lutego 2022 Wstępnie pokolorkowany. Pędzelek plus dedykowany kolorek z palety AK. Rozjaśnienia - pod ręką był primer z LC - panzer yellow. Do suchego pędzla okazał się całkiem spoko opcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 23 Lutego 2022 Autor Share Napisano 23 Lutego 2022 Ostateczna wersja kolorków bazowych. Jak dojdzie przesyłka że sklepu to go dopadnie banda Hunów z młotkami Rozkminiam też skąd by jakiegoś poddanego JKM wytrzasnąć który by mógł truchtać obok czołgu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Lutego 2022 Share Napisano 23 Lutego 2022 Śliczne przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 23 Lutego 2022 Autor Share Napisano 23 Lutego 2022 54 minuty temu, Andrzej_LK napisał: Śliczne przeróbki. Dobra dobra. Mógłbym napisać że model Tacom'a, że fotki z epoki itp ale nie ma co ściemniać, należy Ci się browar za prawa autorskie Bytom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego 2 lata później... Łosiek i delikatna biedronka z tych olei co przez 12 lat nie skamieniały 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego Leć z podstawką, tylko nie każ czekać rok... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego Blisko, coraz bliżej. Coraz bliżej końca. Czołgutka raczej ruszać już nie będę. Może troszkę jeszcze podziałam z podstawką bo te kałuże średnio bardzo wyszły. Bardzo nie chciałem ładować się w full błoto. No i muszę pomalować jeszcze dwójkę piechociarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Świetny. Bardzo się podoba. Czy czołgutek wybiera się do Bytomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego 13 godzin temu, Endrju napisał: Czy czołgutek wybiera się do Bytomia? Czołgutek nie planował wycieczki, ale w sumie.. zobaczymy czy zdążę pomaziać kukiełki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Lutego Share Napisano 26 Lutego Zdążysz, zdążysz. Moje wnuczki by pomaziały w jeden wieczór. Ty masz prawie miesiąc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 2 Marca Autor Share Napisano 2 Marca Trzeci bohater z Wielkiej Wojny dołączył do kolegów Galeria tutaj Fotka z kolegami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca Będzie kontynuacja Ach ta giełda w Bytomiu Nie miałem już nadziei że schneiderka jeszcze się uda gdzieś znaleźć a tu proszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi