Przemo1CK Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Witam bardzo wczesnym porankiem ! Właśnie wytworzyłem konwersję Bergepantery ICM-u,Flaka kalibru 3.7 cm z Tamki, oraz osłon przeciwlotniczych Voyagera. A całość okraszona została nowo przybyłymi chemikaliami firmy AK Interactive, z którymi zetknąłem się po raz pierwszy. Ostateczny look poniżej : Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Świetnie wykonany model! Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Bardzo fajny model. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Super to wygląda (zresztą jak wszystkie Twoje modele), najmocniejszym punktem zdecydowanie brudzenie, najsłabszym wygląd trzonu młotka bodajże. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 O, skończyłeś go wreszcie. A licencjat napisany? Wszystko fajnie, tylko skoro zamontowałeś przednie błotniki to bez sensu było chlapać po górze pojazdu, z przodu, błotem. Tak to lux, jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 2 Września 2011 Autor Share Napisano 2 Września 2011 Witam! Dzięki Panowie Kamil - napisany nareszcie, a co do modelu do błotniki są częścią kadłuba, a w zestawie były jeszcze przedłużenia do tego, których nie zastosowałem. Poza tym, jaką miałem frajdę z tymi wynalazkami AK Aha i mały "apdejt": Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Bardzo ładny model mało popularnego pojazdu. PS. Istniało toto naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Świetnie wykonany ładnie kolorki kontrastują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Super, te małe kropeczki błota robiłeś za pomocą aerografu i pędzla? Mógłbyś mi przybliżyć ta technikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Bardzo ładny model. Fajna nalot rdzy na osłonach silnika. Wytarł bym troszke bardziej gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 2 Września 2011 Autor Share Napisano 2 Września 2011 Czołem załoga ! Dzięki ponowne za opinie. Ogólnie jakiś skomplikowanych zabiegów tu nie stosowałem. Płyny AK po prostu nakładałem warstwowo, na koniec rozjaśniłem pigmentem Light rust Miga. Co do błota - nic dodać, nic ująć Konradzie. Lekko zanurzyłem pędzelek w odpowiednim płynie, po czym aerografem dmuchałem i chuchałem w kierunku pędzelka, reszta zrobiła się sama. Do tego zabiegu użyłem zestawu AK 061 - Mud Effects, który to zestaw bezwzględnie polecam ! P.S. do Czaka, były fajne metaliczne, ale córka mnie opierniczyła, żeby pobrudzić Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 No i super po poprawce wygląda . Podstawa to fachowy trzonek;) (młotka oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Kurde skąd ty bierzesz takie fajne modele te całe Opelki w różnorakich postaciach jak i teraz tego no podoba mi się on jak nie wiem a jeśli chodzi o wykonanie to jest genialne napatrzeć się nie można, te zardzewiałe płyty są wypasione jak prawdziwe (sam je robiłeś?)...dobra kończe komentarz i patrze dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Widzę mała odmiana od ciężarówek. Niemniej Panther cieszy oko. Bardzo fajnie ją ubrudziłeś i zróżnicowałeś jednolity kamuflaż. No i ta rdza na osłonach, bardzo realistyczna. Do pełni szczęścia brakuje jeszcze metalicznych wytarć na gąskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Efektownie... bardzo efektownie, aż się prosi o dioramkę. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi