Przemo1CK Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Witam bardzo wczesnym porankiem ! Właśnie wytworzyłem konwersję Bergepantery ICM-u,Flaka kalibru 3.7 cm z Tamki, oraz osłon przeciwlotniczych Voyagera. A całość okraszona została nowo przybyłymi chemikaliami firmy AK Interactive, z którymi zetknąłem się po raz pierwszy. Ostateczny look poniżej : Pozdrawiam Przemo Cytuj
kornik_69 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Świetnie wykonany model! Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj
ups Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Super to wygląda (zresztą jak wszystkie Twoje modele), najmocniejszym punktem zdecydowanie brudzenie, najsłabszym wygląd trzonu młotka bodajże. Pozdrawiam Cytuj
Kamil K. Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 O, skończyłeś go wreszcie. A licencjat napisany? Wszystko fajnie, tylko skoro zamontowałeś przednie błotniki to bez sensu było chlapać po górze pojazdu, z przodu, błotem. Tak to lux, jak zwykle. Cytuj
Przemo1CK Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 Witam! Dzięki Panowie Kamil - napisany nareszcie, a co do modelu do błotniki są częścią kadłuba, a w zestawie były jeszcze przedłużenia do tego, których nie zastosowałem. Poza tym, jaką miałem frajdę z tymi wynalazkami AK Aha i mały "apdejt": Pozdrawiam Przemo Cytuj
dumapolski Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Bardzo ładny model mało popularnego pojazdu. PS. Istniało toto naprawdę? Cytuj
ShaDow FoX Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Świetnie wykonany ładnie kolorki kontrastują. Cytuj
Konrad C Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Super, te małe kropeczki błota robiłeś za pomocą aerografu i pędzla? Mógłbyś mi przybliżyć ta technikę? Cytuj
czak45 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Bardzo ładny model. Fajna nalot rdzy na osłonach silnika. Wytarł bym troszke bardziej gąsienice. Cytuj
Przemo1CK Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 Czołem załoga ! Dzięki ponowne za opinie. Ogólnie jakiś skomplikowanych zabiegów tu nie stosowałem. Płyny AK po prostu nakładałem warstwowo, na koniec rozjaśniłem pigmentem Light rust Miga. Co do błota - nic dodać, nic ująć Konradzie. Lekko zanurzyłem pędzelek w odpowiednim płynie, po czym aerografem dmuchałem i chuchałem w kierunku pędzelka, reszta zrobiła się sama. Do tego zabiegu użyłem zestawu AK 061 - Mud Effects, który to zestaw bezwzględnie polecam ! P.S. do Czaka, były fajne metaliczne, ale córka mnie opierniczyła, żeby pobrudzić Pozdrawiam Przemo Cytuj
ups Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 No i super po poprawce wygląda . Podstawa to fachowy trzonek;) (młotka oczywiście ) Cytuj
Sznycel Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Kurde skąd ty bierzesz takie fajne modele te całe Opelki w różnorakich postaciach jak i teraz tego no podoba mi się on jak nie wiem a jeśli chodzi o wykonanie to jest genialne napatrzeć się nie można, te zardzewiałe płyty są wypasione jak prawdziwe (sam je robiłeś?)...dobra kończe komentarz i patrze dalej ;) Cytuj
tomek14147 Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Widzę mała odmiana od ciężarówek. Niemniej Panther cieszy oko. Bardzo fajnie ją ubrudziłeś i zróżnicowałeś jednolity kamuflaż. No i ta rdza na osłonach, bardzo realistyczna. Do pełni szczęścia brakuje jeszcze metalicznych wytarć na gąskach Cytuj
Gerd Napisano 4 Września 2011 Napisano 4 Września 2011 Efektownie... bardzo efektownie, aż się prosi o dioramkę. Gratuluję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi