analogic Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Witam wszystkich plastocholikow...Model wykonany prosto z pudla. Super skladalnosc. Farby Vallejo i Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Jest koszmarnie.... piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Witam. Jest jak żywy. A ta fakturka na wieży to brak słów. A to malowanie i subtelne brudzenie samo miodzio. Od kilku miesięcy korci mnie aby też taką piękność popełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 I bardzo ładnie Przydały by się przetarcia na gąsienicach. Panzer Fakturka jest już zrobiona przez Trumpka. Nie trzeba w nią ingerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Sorki. Dopatrzyłem się drobnej nieścisłości. Osłona główki celownika nocnego ( czyli sam celownik ) jest ustawiona pod kątem w stosunku do osi armaty. Powinna być idealnie z osią. Nie spotkałem czegoś podobnego na wszystkich wozach z jakimi miałem do czynienia. Z technicznego punktu widzenia jest to po prostu nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 Sorki. Dopatrzyłem się drobnej nieścisłości. Osłona główki celownika nocnego ( czyli sam celownik ) jest ustawiona pod kątem w stosunku do osi armaty. Powinna być idealnie z osią. Nie spotkałem czegoś podobnego na wszystkich wozach z jakimi miałem do czynienia. Z technicznego punktu widzenia jest to po prostu nie możliwe. Dzieki za uwage. Poprawilem. Dla tych co beda ten model skladac mala uwaga trzeba usunac kawalek plastiku aby mozna ten celownik obrocic do prawidlowej pozycji. Trumpeter zrobil to krzywo a modelarz krzywo wkleil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 No świetny ten model nic dodać nic ująć a brudzing na kołach jest kapitalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Bajka w sam raz wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Umiar we wszystkich technikach, zaowocował pięknym efektem. Gratuluję! Na podstawkę go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Bardzo ładnie wykonany T-62. Delikatny weathering sprawia, że nie nie jest ufajdany, a lekko używany. Bardzo mi się to podoba! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Lajtowo zmalowane ale wygląda bardzo dobrze i realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 4 Września 2011 Autor Share Napisano 4 Września 2011 Bardzo ładnie wykonany T-62. Delikatny weathering sprawia, że nie nie jest ufajdany, a lekko używany. Bardzo mi się to podoba! Pozdrawiam Kornik Napisze szcerze ze mialem niedosyt z tym brudzingiem...ale skoro Wam sie podoba wiec tak zostanie .... i jest dobrze... Umiar we wszystkich technikach, zaowocował pięknym efektem. Gratuluję! Na podstawkę go! Tak podstawka powinna byc..i jakis gosc w wierzy... No świetny ten model nic dodać nic ująć a brudzing na kołach jest kapitalny... Ten sposob na brudzing na kolach to moj wymysl....: Rozrabiam pigment z utrwalaczem i rozpylam go aerografem po kolach lub gdziekolwiek. Z aerografu wyciagam igle bo pigment nie przechodzi przez dysze chyba ze ktos dysponuje duza dysza...UWAGA: bez igly bardzo obficie rozpyla wiec trzeba b.szybkie ruchy wykonywac. Nalezy pocwiczyc...nie jest to latwe na pierwszy raz...Po wyschnieciu wyglada bardzo naturalnie i tworzy cienka powloke "kurzu". Mozna go rownierz przetrzec wacikiem (zwilzonym rozcienczalnikiem do farb olejnych) w niektorych miejscach do koloru farby (jak juz dokladnie wyschnie). mozna to zauwazyc na kolach na moim modelu. Kurz tak jakby sie usadowil w zaglebieniu kol. Mozna rozne kolory pigmentow rozpylac jeden na drugi NP.ciemniejszy pierwszy i jasniejszy lekko na gore...itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Bardzo naturalnie wyszedł Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Elegancko wyszedł, bardzo przyjemny dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Super maszyna. Już wiem z jakiej firmy wziąć "62" jak najdzie mnie ochota na współczesną pancerkę. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi